Pie "Liepkalnu" maiznīcas uzstāda fotoradaru; uzņēmums situāciju sauc par absurdu

Portāls nra.lv 31.augusts 2017, 13:45
 
facebook.com/ SIA "Liepkalni" maiznīca
Otrdien, 29.augustā, Pļaviņu novada "Liepsalās", pie iebrauktuves SIA "Liepkalni" maiznīcas stāvlaukumā, novietots stacionārais fotoradars. Lai gan "Liepkalnu" pārstāvji norāda, ka allaž ir par pozitīvo un uz dažādām ikdienas nejēdzībām cenšas pievērt acis, šoreiz sociālajā tīklā facebook publicēts skarbs viedoklis.

"Mīļie, draugi! Mēs - Liepkalnu maiznīca - esam par pozitīvo un parasti uz dažādām ikdienas nejēdzībām cenšamies pievērt acis. Un tomēr - šoreiz negribam klusēt, tamdēļ dalāmies savos novērojumos un pārdomās ar jums."

"Fotoradara novērošanas mehānisms vērsts tieši iebraucošo transporta līdzekļu vadītāju sejās, tieši blakus bremzēšanas joslai, pirms iebrauktuves kompleksa stāvlaukumā, kad ātrums jau ticis samazināts. 14 gadus strādājot šajā vietā, esam pārliecināti, ka lielāka satiksmes kustības bīstamība attiecināma uz izbraukšanu no SIA "Liepkalni" stāvlaukuma, nevis iebraucot tajā, kad samazinot ātrumu pa bremzēšanas joslu, bīstamība ir novērota kā minimāla."

Uzņēmuma pārstāvji sociālajā tīklā facebook publicētajā ierakstā neslēpj, ka viņiem šī situācija šķiet absurda un parādot, ka valsts institūcijas "darbojas" uzņēmējdarbības veicināšanas virzienā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas