Rīgā aiztur rūdītu narkodīleri; atrod dažāda veida vielas

Portāls nra.lv 31.augusts 2017, 18:35
 
Valsts policija
Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ziemeļu iecirknī jūnija sākumā tika saņemta informācija par kādu sievieti, kura savā dzīvesvietā realizē narkotiskās vielas. Ņemot vērā, ka sieviete jau iepriekš bija nonākusi policijas redzeslokā par šāda veida noziegumiem, tika iegūta atļauja veikt dzīvesvietas kratīšanu.

30.augustā ap pulksten 16.00 Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti kopā ar Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes amatpersonām un Speciālo uzdevumu bataljonu devās uz norādīto adresi.

Aizdomās turētā sieviete tika satikta netālu no dzīvesvietas. Viņu pārmeklējot, likumsargi atrada 0,3 gramus narkotisko vielu, kam nozīmēta ekspertīze. Savukārt kratīšanas laikā sievietes dzīvesvietā atrasti un izņemti 15 grami heroīna, 1,5 grami žāvētas marihuānas un divas ekstazī tabletes. Policisti aizturēja 1983.gadā dzimušo sievieti, kura, kā minēts, jau iepriekš ir nonākusi policijas redzeslokā par narkotisko vielu realizāciju.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253./1 panta pirmās daļas - par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu un realizēšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Aizturētā sieviete šobrīd atrodas izolatorā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:16

Jaunākās diskusijas