Jauna informācija pazudušās Staņislavas lietā

Portāls nra.lv 31.augusts 2017, 9:21
 
Ekrānšāviņš no video
Jau astoņas dienas turpinās pazudušās sirmgalves Staņislavas Ivanovas meklēšana. 30.augustā, piedaloties brīvprātīgajiem, karavīriem un policijai, pārmeklēta jauna teritorija.

Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka trešdien meklētāji pulcējušies pie Liepājas 2.vidusskolas. Noklausījušies instrukcijas, karavīri, policisti un brīvprātīgie plecu pie pleca sastājās dzīvā ķēdē un vārda vistiešākajā nozīmē ienira nātrēs un driģenēs, lai pārmeklētu ik krūmu un bedri.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšnieka pienākumu izpildītājs Andris Ronkausks, atkārtoti un ļoti uzmanīgi tiek pārmeklēta ik pēda Liepājas Dienvidrietumu rajonā, jo policijas rīcībā vakar nonāca informācija, ka pazudusī sieviete pēdējoreiz redzēta pagājušās nedēļas sākumā.

Atkārtoti tiek pārmeklēts Klaipēdas ielas mikrorajons un teritorija līdz pat degvielas uzpildes stacijai “Latvijas nafta” Klaipēdas šosejas malā. Gan sauszeme, gan ūdenskrātuve pie Dienvidu fortiem - tā saucamais Pakaviņš.

Meklētāji ne vien izpēta ik krūmu, bedri un iedobi, bet pievērš uzmanību arī sadzīviskiem priekšmetiem - vai kaut kur nemētājas spieķis, nav kāds apģērba gabals, kaut pārtikas atlikumi...

Portāls arī noskaidrojis, ka īpaša uzmanība tiek pievērsta apģērba gabaliem, jo kā atklājās pēc pēdējā policijas rīcībā nonākušā video, naktī sieviete izgājusi no mājām nevis ģērbusies kleitā, kā sākotnēji tika pieņemts pēc tuvinieku sniegtās informācijas, bet gan siltā mētelī.

Netālu no Liedaga ielas meklētāji uzgāja brūnas krāsas kurpi, kas pēc apraksta līdzīga kurpei, ar kādām pēc tuvinieku teiktā no mājām izgājusi sirmgalve. Savukārt ap pusvieniem dienā meklētāji brikšņos posmā starp bijušo tramvaja galapunktu un Pakaviņu atrada spieķi.Andris Ronkausks, pazudušās mazdēls, apskatījis spieķi atzinis, ka tāds bijis vecmāmiņai.

Līdz diviem dienā meklētāji soli pa solim, virzoties ļoti lēni, bija pārmeklējuši teritoriju līdz Pakaviņam. Līdz pieciem pēcpusdienā meklētāji bija t8ikuši līdz Dienvidu kapsētas kapličai. Citas lietas un pazīmes, kas liecinātu par meklējamo, nav atrastas.

Meklēšanas darbi turpināsies arī ceturtdien.

AVOTS: liepajniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:16

Jaunākās diskusijas