Latgalē notikusi traģiska avārija; bojā iet maza meitenīte

Portāls nra.lv 6.marts 2018, 17:10
 
pixabay.com
Pirmdien, 5. martā, Riebiņu novadā noticis traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā gājis bojā 4 gadus vecs bērns, ziņo raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 7.30 Riebiņu novada Stabulnieku pagastā notikusi frontāla sadursme starp automašīnu “Audi” un automašīnu “GAZ”. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess, pagaidām tiek skaidroti visi notikušā apstākļi. Sadursmē gājusi bojā apmēram četrus gadus veca meitene, kas ir bijusi “Audi” pasažiere, policijā noskaidroja raidījums.

Savukārt 1989. gadā dzimušais “Audi” vadītājs ir guvis dažādus miesas bojājumus un no notikumu vietas nogādāts medicīnas iestādē. Savukārt otrs vadītājs nav guvis miesas bojājumus.

Sākotnējā informācija liecina, ka bojāgājušais bērns nav bijis ievietots bērnu sēdeklīti un, iespējams, nebija arī piesprādzēts. Par to, kurš ir vainojams šajā ceļu satiksmes negadījumā, policija noskaidros kriminālprocesa gaitā.

Šobrīd “Degpunktā” rīcībā esošā informācija liecina, ka agrajā rīta stundā uz konkrētā autoceļa esot bijusi bieza migla, kā arī pats ceļa segums bijis slidens, un šie varēja būt vismaz divi iemesli kāpēc viena no mašīnām iebrauca pretējā joslā.

Avots: Degpunktā

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:19

Jaunākās diskusijas