Krieviete ar siera kūku noindē savu līdzinieci un nozog viņas identitāti

Portāls nra.lv 6.marts 2018, 11:33
 
Ilustratīvs attēls
Pavisam traki notikumi starp divām Krievijas imigrantēm noritējuši Ņujorkas rajonā Bruklinā, ziņo New York Daily News.
2016.gada augustā Viktorija Nasirova apciemoja savu Kvinsā dzīvojošo draudzeni Olgu Tsviku, līdzi atvedot cienastu - siera kūku. Abas draudzenes esot bijušas līdzīga izskata - tumši mati un brūnas acis.

Tsvika ēdot cienastu sākusi justies slikti un apgūlusies, pirms samaņas zaudēšanas atceroties, kā Nasirova sēdējusi viņai blakus.

Vēlāk Tsviku uzgājis kāds draugs - jau gultā, tikai apakšveļā un izbārstītām tabletēm, tā itkā būtu mēģināts veikt pašnāvību. Tāpat bija pazudusi viņas pase un darbavietas apliecība.

Likumsargiem veicot ekspertīzes par kūku, atklājās, ka tajā ir Krievijā ražotais trankvilizators fenazepāms.

2017.gada martā beidzot izdevās viņu apcietināt, līdz visbeidzot Nasirova marta sākumā šogad tikusi notiesāta 10 apsūdzībās, tostarp slepkavības mēģinājumā. Viņai draud 25 gadi aiz restēm.

Interesanti, ka Nasirova teju identiska nozieguma dēļ vispār sākotnēji pameta dzimto Krieviju un pārcēlās uz ASV. Krievijā gan viņa arī sievieti noindēja, tomēr aizbēga, jo pavedināja izmeklētāju...

Jau Ņujorkā viņas pamatnodarbošanās bija eskorta pakalpojumu, kuru ietvaros viņa regulāri turīgos klientus sazāļoja un apzaga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas