Vīrietis no Baldones šokēts par "Latvijas Valsts mežu" darbinieku rīcību

tautaruna.lv 4.decembris 2023, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Vilis no Baldones šoruden vīrietis devies uz savu meža īpašumu, taču tieši pirms iebraucamā ceļa Vili sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".
Vilis oktobrī pamanījis, ka piebraucamais ceļš ir pamatīgi izdangāts. Vērsies pie mežziņa un noskaidrojis, ka nedarbus pastrādājuši “Latvijas Valsts mežu “darbinieki. Pēc vairākām diskusijām esot sarunāts, ka ceļš tiks labots.

Vilis stāsta, ka 6. novembrī ceļš ticis nolīdzināts. Tomēr vīrietis ir neapmierināts, jo iebraukt savā īpašumā joprojām nevarot. Turklāt cita apkārtceļa neesot.

Šobrīd Vilis ir neizpratnē, kas atbildēs par sabojāto ceļu. Viņam esot pateikts, ka varot braukt pa ceļa malu, tomēr tas neesot iespējams ne ar vieglo, ne ar smago automašīnu. “Latvijas Valsts mežu” darbinieki aizbildinājušies, ka ceļš kartē nemaz nav atzīmēts, tāpēc braukuši kā pa savu īpašumu.

“Latvijas Valsts mežu” pārstāvis Jānis Jubass atzīst vainu, tomēr tagad neķeršoties klāt ceļa remontdarbiem. Ja tagad labotu, iespējams, tā būtu līdzekļu nomešana zemē. Tiek solīts, ka ceļu salabošot pavasarī, kad nokusīs sniegs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas