Cilvēki vietnē "X" gānās par kādu Ķirša bildi

tautaruna.lv 4.decembris 2023, 14:15
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Laika prognozes tuvākajām dienām vēsta, ka visvairāk Rīgā snigs otrdienas naktī. Stipra snigšana nozīmē, ka ceļi būs grūti izbraucami, kavēsies sabiedriskais transports.

Cilvēki soctīklos uzskata, ka Rīgā ar ielu tīrīšanu nesokas teicami. Un Rīgas mēra Vilņa Ķirša fotogrāfija ar sniega lāpstu rokās uzšķīla tik papildus neapmierinātības dzirksti.

"Pielikām mēru pie darba!" vietnē "X" raksta Kaspars.

Tikmēr komentāros par šo fotogrāfiju gānās.

Velta: Tikai nestāstiet! Kur cepure? Kur darba cimdi?

Jānis: 100 punkti, ka Elksniņam sniega lāpsta būtu no Versace, bet nu labi. Iedodiet Ķirsim arī kādus cimdus un cepuri, lai nesaķer iesnas. Vai varbūt viņš tiešām tik braši rok, ka sviedri līst aumaļām?

Heinrihs: Pilnīgi tupa PR bilde.

Liene: "Ticam", "ticam", ka mērs ar plikām rociņām stundām ilgi tīrīja sniegu.

Dita: Nez, kad pati šķūrēju piemājas gājēju pārejas, prasījās i cimdus, i cepuri, i šalli, un arī tik relaksēti mēs te neizskatījāmies..

Mārtiņš: Man kauns Ķirša vietā par netīrītajām Rīgas ielām. Šķiet neatminos kad šāda situācija Rigā bijusi pēdējo desmit gadu laikā!

Uldis: Tik tizla reklāma sen nav redzēta. Lai gan muldu - Krievijas televīzijā ko tādu rāda katru dienu.

Ieva: Nū.... Teikšu atklāti. Ja es šogad būtu Rīgas mērs, es šitādās pr bildītēs nefočētos ka ne lūdzams un sitams... Bet es neesmu. Nē, nav dāvana būt Rīgas mēram pilsētā, kurā pēkšņi uzsnieg sniegs, tas jau skaidrs. Bet nu tāds trallallā kā šoziem nav kādu laik bijis nudien.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas