Asiņainas šausmas Bolderājā: sieviete uzbrūk ar cirvi

tautaruna.lv 9.marts, 19:43
 
Vladislavs Proškins/F64
Bolderājā sadzīvisks konflikts pamatīgā alkohola reibumā starp kādu vīrieti un sievieti izvērties pagalam asiņaini. Nespējot skaidri domāt, sieviete mīļotajam uzbruka ar cirvi un ievainoja viņu, vēsta "Degpunktā".

Ap plkst. 11.00 adresē ieradās likumsargi un mediķi. Dzīvoklī bija nopietni savainots tā saimnieks. Vietējie runā, ka vīrietim uzbrukts ar cirvi.

“(DP: Kas viņam tur bija?) Nezinu. (DP: Nezināt? Runā, ka sadurts vai sacirsts?) Jā, es arī dzirdēju, ka ar cirvi vai salauza. Nezinu, nevar saprast? (DP: Viņi tur savā starpā sastrīdējās?) Laikam. (DP: Bieži skaļi uzvedas?) Nu, es tā neteiktu, bieži piedzērušies. Es neteiktu, ka nopietni strīdas. Piedzērušies,” stāsta kaimiņiene.

“Viņš te gulēja, galva bija noliekta… Izskatījās nedzīvs. Viņš bija satīts segās un iznests ārā,” par notikušo zina stāstīt cita ēkas iedzīvotāja.

Cietušais ir 38 gadus vecs, un pēc kaimiņu stāstītā noprotams, ka par dzīvesbiedri izvēlējies smaga rakstura sievieti. Vīrietim ir vairākas cirstas brūces kājās, kā arī citas nopietnas traumas. Kaimiņi stāsta, ka sievieti pamatīgā reibumā aizvedusi policija. Likumsargi apstiprina, ka pašreizējā informācija liecina - vīrietim miesas bojājumus nodarījusi viņa dzīvesbiedre kopīgas alkohola lietošanas laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas