Šausmīgs stāsts par auklīti, kura nolaupīja mātei viņas jaundzimušo bērnu

tautaruna.lv 9.marts, 14:45
 
Auklīte no Pačukas pilsētas Meksikas Idalgo štatā nolaupīja trīs dienas vecu mazuli Abdielu de Hesusu Partido Čavesu no ģimenes mājām. Par to raksta "El Pais".

Kā informē policija, Nellija Haneta Ramiresa jaundzimušā bērna mātei un vēl diviem radiniekiem - vecmāmiņai un onkulim - vispirms iedevusi tēju ar narkotikām, bet pēc tam nolaupījusi mazuli, paņemot arī skaidru naudu un trīs mobilos tālruņus.

Sieviete atstāja zīmīti, kurā atklāja, ka pieder noziedzīgai organizācijai.

Kad likumsargi saņēma informāciju par noziegumu, viņi sāka meklēt Ramiresu un vispirms pārmeklēja viņas māju.

Tikmēr sociālajos tīklos palīdzību bija lūguši mazuļa tuvinieki.

Tiek ziņots, ka zēns tika atrasts divas dienas pēc nolaupīšanas somā, kas pamesta uz ielas Gvadalupanas rajonā. Viņš bija dzīvs un pilnīgi vesels.

Pēc sākotnējās izmeklēšanas versijas, aukles dzīvesbiedrs strādā par policistu šajā pašvaldībā. Nolaupīšanas dienā vīrietis paņēma atvaļinājumu un, iespējams, bija nolaupīšanas līdzdalībnieks.

Izmeklēšana par šo noziegumu turpinās.

Starp citu, saskaņā ar valsts reģistru pazudušo nepilngadīgo skaits Meksikā no 2022. līdz 2023. gadam palielinājies par 73%. Situācija tikai pasliktinās, jo no 2023. gada 1. janvāra līdz 15. septembrim pazuduši 1419 nepilngadīgie, salīdzinot ar 820 šajā pašā laika posmā pērn.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:58

Jaunākās diskusijas