Pazīstama krievu ķirurga klīnikā nomirst uzņēmējs un producents

tautaruna.lv 9.marts, 17:42
 
depositphotos.com
Uzņēmējs un producents Pjotrs Gavrilovs nomira pēc kuņģa samazināšanas operācijas plastikas ķirurga Timura Haidarova klīnikā. Operācija notika 17.februārī, viņš tika izrakstīts no klīnikas, taču drīz vien pacienta veselības stāvoklis strauji pasliktinājās. Viņš atteicās no hospitalizācijas un drīz nomira, raksta Spletnik.
Nāves cēlonis, domājams, bija asins saindēšanās pēc kuņģa rezekcijas. Gavrilova, kuram drīzumā vajadzēja kļūt par tēvu, radinieki uzskata, ka infekcija ievazāta operācijas laikā, un grasās iesūdzēt klīniku tiesā.

Haidarova advokāts Aleksandrs Dobrovinskis komentēja situāciju medijam StarHit. Pēc viņa teiktā, viņa klientam nav nekāda sakara ar notikušo. “Kā uzzināju, Timuram Haidarovam nav nekāda sakara ar uzņēmēja nāvi. Operāciju veica cits ķirurgs, nevis Timurs. Turklāt pēc daktera Haidarova klīnikā veiktās operācijas pacients devās uz citu klīniku, kur viņam arī tika veikta operācija,” stāstīja Dobrovinskis.

Viņš piebilda, ka šis izskatās pēc jauna mēģinājuma sagraut Haidara reputāciju. "Pagaidām izskatās, ka tas ir vēl viens mēģinājums nomelnot Timuru. Viņš nevienam nedod mieru. Varbūt tāpēc, ka nevienam neizdevās Haidarovam izkrāpt naudu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas