Mirušā Metjū Perija soctīklos publicēts dīvains ziņojums; fani šokā

tautaruna.lv 9.marts, 12:08
 
AP/Scanpix/LETA
Krāpnieki bieži nesaudzē nevienu un neko – pat mirušo cilvēku piemiņu. Tāviltvārži sasniedza arī pērn rudenī mirušo Metjū Periju: viņi uzlauza viņa kontus sociālajos tīklos, tostarp X (iepriekš Twitter), tur publicējot sludinājumu par ziedojumu vākšanu, izmantojot kriptovalūtu, aktiera vārdā nosauktajam fondam. Atcerēsimies, ka to dibināja “Friends” zvaigznes ģimene un draugi, lai palīdzētu tiem, kas cīnās ar atkarību.

Kā raksta Daily Mail, paši fonda pārstāvji bija pirmie, kas pamanījuši, ka kaut kas nav kārtībā, un aicināja fanus neizplatīt krāpnieciskas saites līdzekļu pārskaitīšanai, kā arī būt uzmanīgiem, pieņemot lēmumu par jebkādu ziedojumu sūtīšanu.

Fani bija šokēti par notikušo. Daudzi tikai nesen atguvušies no traģiskajām ziņām par sava iemīļotā aktiera nāvi, bet tagad viņa piemiņa, kā saka fani, tik šausmīgi aizskarta.

Fani par vienkārši nepieņemamu uzskata faktu, ka krāpnieki rīkojās tāda fonda vārdā, kas atbalsta tos, kuri vēlas atbrīvoties no alkohola vai narkotiku atkarības.

"Tas ir pretīgi, krāpnieki ir jāizraida no sociālajiem tīkliem."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas