Bite kritizē NBS publiskoto vēstījumu: Ar mums komunicē kā ar maziem bērniem

Portāls nra.lv 9.marts, 14:24
 
Ekrānuzņēmums / TV24
"Man liekas, ka ar mums komunicē kā ar maziem bērniem - "nebaidies", "viss ir kārtībā", "tev nav jāzina, mēs par visu parūpēsimies"," TV24 raidījumā "Preses klubs" saka LDDK prezidents, zivrūpniecības uzņēmuma SIA "Karavela" valdes priekšsēdētājs, Pārtikas uzņēmumu federācijas padomes loceklis Andris Bite.
Komentējot NBS publiskoto vēstījumu par draudu līmeni Latvijā un informatīvajā telpā izskanējušiem apgalvojumiem, Bite norāda uz veidu, kā tiek komunicēts.
"Manuprāt, tajos ģeopolitiskajos apstākļos, kuros mēs esam, tas nav pareizi, jo sabiedrība justos drošībā, ja ar to runātu kā ar pieaugušu cilvēku par to, ka ir iespējami militari draudi un katrs zina savu vietu un uzdevumu," uzskata Bite.
"Arī pienākums mobilizē, un cilvēki būtu gatavi iesaistīties. Kas ir svarīgi - šobrīd sabiedrība un uzņēmēji ir gatavi iesaistīties valsts aizsardzības stiprināšanā," saka Bite, atzīstot, ka ir stratēģiski svarīgās infrastruktūras, kur cilvēki zina, kas ir jādara, kur apmācības notiek. Uzņēmējs norāda, ka kā organizācija ir vērsušies pie ministrijām ar aicinājumu iesaistīt uzņēmumus procesā vairāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas