Ventspilī vīrietis savas atriebības plāna dēļ nonāk aiz restēm

tautaruna.lv 27.februāris, 13:15
 
Aivars Ķesteris/F64
“Vīrs un vārds”, diemžēl ne pozitīvā nozīmē. Aptuveni tā var teikt par kāda vīrieša atriebšanās plānu Ventspilī, vēsta "Degpunktā".

Vīrieša atriebes plāna aizsākums meklējams dienas vidū vienā no Ventspils spēļu zālēm, brīdī, kad apsardzes firmas darbinieki devās skaidrot, kāpēc nospiesta trauksmes poga. Palīdzība bija nepieciešama laimētavas darbiniekiem, kas centās liegt apdullušam klientam izplosīties pēc sirds patikas.

Apsaredzes kompānijas “Koblenz” valdes priekšsēdētājs Raivis Terinks norāda, ka apsargi neadekvāto vīrieti izraidījuši no zāles un izsaukuši Valsts policiju. Vīrietis arī likumsargu klātbūtnē turpināja izturēties agresīvi un draudēja atriebties, nodedzinot apsardzes mašīnu. Tomēr neatkarīgi no tā policija viņu neaizturēja.

Un, iespējams, gūstot nesodāmības sajūtu, palicis uz brīvām kājām, vīrietis nolēma pie saviem vārdiem turēties. Pusotru stundu vēlāk Ventspils autoostā pie viena no iekāpšanas peroniem viņš mērķtiecīgi sarīkoja traci, lai uz notikuma vietu atkal ierastos apsardze un viņš spētu atriebties par izlikšanu aiz durvīm. Ierodoties apsargiem, neadekvātais vīrietis izskrēja pretī un uz viņu auto motora pārsega uzmeta pudeli ar degmaisījumu. Auto aizdegās, taču liesmas izdevās ātri likvidēt.

Brīdī, kad recidīvista raidītais degmaisījums izšķīda pret apsardzes mašīnas logu, uz blakus perona atradās citi autoostas klienti. Par laimi, neviens necieta. Savukārt apsardzes spēkrats apdedzis virspusēji.

“Šodien Valsts policijas amatpersonas aizdomās par automašīnas dedzināšanu aizturēja vīrieti. Saskaņā ar Krimināllikumu bargākais sods par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu, ir brīvības atņemšana uz laiku līdz desmit gadiem. Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana,” informē Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:11

Jaunākās diskusijas