Didrihsone pirmo reizi komentē saspringtās attiecības ar Mika Dukura jauno draudzeni

tautaruna.lv 27.februāris, 18:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", dalījās pieredzē par to, kā ir veidot draudzību darba kolektīvā, atklājot, ka piedzīvojusi nodevību ne reizi vien.

Savulaik pie Elīnas strādājusi mūziķa Mika Dukura jaunā mīļotā Endija Kalniņa, kura pēc aiziešanas attīstīja pati savu uzņēmumu. Elīna stāstīja, ka no Endijas piedzīvojusi nodevību - viņa pēc darba uzteikšanas publiski nozākājusi Elīnu un viņas vīru.

Endija tobrīd kādā forumā aprakstīja, kāpēc izlemj aiziet no Elīnas un Naura uzņēmuma, uzsverot, ka ar influenceri neesot bijušas draudzenes. Pie Didrihsoniem viņa ir strādājusi sešas dienas nedēļā, turklāt Elīnai esot bijis grūti pieņemt, ko Endija darījusi ārpus sava darba laika, cenšoties paralēli attīstīt arī savu biznesu. Vairākkārt abu starpā esot bijušas asu vārdu pārmaiņas, turklāt, Endijasprāt, viņa par padarīto nav saņēmusi attiecīgu atalgojumu un izaugsmes iespējas.

Didrihsone gan teic, ka dzīvo pēc principa, ka dots devējam atdodas. Viņa neuzskata, ka tajā situācijā viņai būtu vajadzējis Endijai kaut kādā ziņā atriebties vai dot atbildes reakciju, lai gan viņa varējusi to darīt jebkurā brīdī. Elīna uzsver, ka vienmēr zinājusi, ka taisnība ir viņas pusē.

Kā šis strīds atrisinājās, skaties video!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:28

Jaunākās diskusijas