Ukrainā nežēlīgi nogalināta 11 gadus veca meitene

tautaruna.lv 14.februāris, 2:00
 
Ilustratīvs attēls / F64
Ukrainā, Dņipro, verbāla konflikta dēļ vīrietis ar neskaitāmiem naža dūrieniem nogalinājis 11 gadus vecu meiteni, vēsta UNIAN.
Kā informē Ģenerālprokuratūra, vienā no Dņipro ielām verbāla konflikta laikā aizdomās turamais vairākas reizes dažādās ķermeņa daļās sadūra ar nazi 11 gadus vecu meiteni. Bērns no gūtajām traumām mira. Vīrietis tika aizturēts.

Tiek atzīmēts, ka slepkavību izdarījis kāds vietējais iedzīvotājs. Viņš tika informēts par aizdomām par tīšu maza bērna slepkavību. Tiesā tika iesniegts lūgums noteikt viņam preventīvo līdzekli apcietinājuma veidā bez tiesībām uzlikt drošības naudu.

Par slepkavības detaļām tika informēta Dņipropetrovskas apgabala policija.

Kā informēja policijas departamentā, meitene bija devusies ciemos pie draudzenes. Vēlāk viņa neatbildēja uz telefona zvaniem un bērna māte vērsās policijā. Likumsargi sāka meklēt pazudušo meiteni, aptaujāja viņas paziņas un draugus, kā arī pārbaudīja sabiedriskās vietas, taču meitenes atrašanās vietu noteikt neizdevās. Veicot padziļinātāku meklēšanu, vietējā pilsētas grāvī tika atrasts bērna līķis ar durtām brūcēm.

Noskaidrojot visus nozieguma apstākļus, policija konstatēja, ka tīšas slepkavības izdarīšanā iesaistīts kāds 23 gadus vecs vīrietis. Viņš vairākas reizes sadūra bērnu un ievilka ķermeni grāvī. Nozieguma ierocis viņam tika atsavināts.

Aizdomās turētajam draud brīvības atņemšana līdz 15 gadiem vai mūža ieslodzījums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas