Latvijas iedzīvotāju sapņu ceļojums uz Ēģipti kļūst par drausmīgu murgu

tautaruna.lv 14.februāris, 1:00
 
Ilustratīvs attēls / Ģirts Ozoliņš/MN
Ceļotāji ļoti dusmīgi pēc atgriešanās no ceļojuma Ēģiptē. Tūroperatora “Join UP!” ar krāšņiem fotoattēliem izreklamētā piecu zvaigžņu viesnīca Šarmelšeihā izrādījās antisanitārs, nolaists ūķis, kas nav piemērots viesu uzņemšanai, vēsta "Bez tabu".

Sergejs kopā ar sievu un sievasmāti devās sasildīties uz saulaino Šarmelšeihu Ēģiptē. Komplekso ceļojumu trim personām “viss iekļauts” formātā par 1305 eiro iegādājās no tūroperatora “Join UP!”. Piemeklēt maciņam piemērotāko ceļojumu palīdzēja starpniece no ceļojumu aģentūras “Brīvdienu koferis”. Viesnīca “Raouf Hotels International Aqua Park & ​​​​Spa” tika izraudzīta kā izdevīgākā. “Join UP!” interneta vietnē tā izreklamēta kā piecu zvaigžņu viesnīca. Turpat apskatāmi daudzi publicitātes fotoattēli, kas ceļotajiem atstāj iespaidu, ka viesnīca ir grezna.

Ierodoties viesnīcā, gaidas par lielisko atpūtu sagruva kā kāršu nams. “Ierodoties mēs bijām šokā. Piecu zvaigžņu tur vispār nebija!” sacīja Sergejs. Par to, ko redzēja un piedzīvoja, ceļotāji viesnīcniekiem un iesaistītajiem ceļojuma pārdošanā labprāt dotu nevis zvaignes, bet gan pērienu.

No iepriekš fotoattēlos izreklamētās spozmes realitātē nebija ne smakas. Viesnīcā, teritorijā ārvidē un piegulošajā pludmalē valdīja netīrība, antisanitāri apstākļi un postaža. Viesu uzņemšanai nepiedienīgo vidi ceļotāji iemūžināja daudzos attēlos. Būtu jāpacenšas atrast kaut ko, kas nebija nošņurcis, sacīja Sergejs. Viņš izcēla netīro baseinu, vairākus baseinus, kuros ūdens vispār nebija (to aizvietoja draza), nesakopto pagalmu un viesnīcas telpas, ēdienu, kā izvēle bijusi skopa un izskats - briesmīgs, tāpēc ēduši iestādēs ārpus viesnīcas.

Paužot neizpratni tūroperatora pārstāvim Ēģiptē, viņš piedāvājis pārcelties uz citu viesnīcu, bet par to prasīja piemaksāt 50 eiro par katru dienu. No šī risinājuma konkrētie ceļotāji atteicās, jo nerēķinājās ar šādiem papildu tēriņiem.

Ar mielēm atgriežoties Latvijā, dusmīgie ceļotāji cīnījās par kompensāciju. Iesaistoties PTAC, “Join UP!” atmaksāja 365 eiro. Ceļotāji ar to nav mierā, uzskatot, ka viņiem pienākas vairāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas