Kalnciemā kāpņutelpā atrod vīrieša līķi; notikusi vardarbīga slepkavība

tautaruna.lv 18.decembris 2023, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / F64
Jelgavas novada Kalnciemā kādas daudzstāvu mājas kāpņutelpā atrasts vīrieša līķis. Mājas iedzīvotāji stāsta, ka notikusi slepkavība, un pēcāk faktu apstiprināja arī policija, vēsta "Degpunktā".

Liktenīgajā dienā kundze, kas dzīvo mājā, nav dzirdējusi ne trokšņus, ne bļāvienus.

Nepatīkamo skatu netālu no savām durvīm ieraudzījusi vien tad, kad saņēmusi zvanu pie durvīm no policijas darbinieka, kurš vaicājis, vai viņa atpazīst vīrieša līķi: “Nu viņš tur gulēja, jauns vīrietis. Es drusku paskatījos, seja bija sadauzīta, sarkana. Pēc tam līķa smaka, vēdināju.”

Noslepkavotais vīrietis dzīvojis divus stāvus augstāk. Kundze nav bijusi saskarsmē ar viņu, bet fakts, ka slepkavība notikusi gandrīz aiz durvīm, rada satraukumu par vidi apkārt.

Visticamāk, šoreiz slepkavībā nav izmantots aukstais ierocis, jo asiņu tikpat kā nav: “(DP: Bet nu vairāk izskatījās, ka piekauts?) Jā, ilgi nepētīju, vēl tagad tas skats acīs stāv. Nepatīkami.”

Kāda cita nama iedzīvotāja arī pamanījusi policijas darbu un tikusi iztaujāta. Viņa pazina bojāgājušo: “Viņš bija bezpajumtnieks. Viņš dzīvoja kaut kur aiz Kalnciema, zaudēja dzīvokli. Te viņš vienkārši mitinājās piektajā stāvā.”

Kaimiņienei ir sava versija par to, kāpēc vīrieša līķis atradies uz kāpnēm un asiņu bijis pavisam maz: “Kādā veidā viņš te nokļuva - man nav ne jausmas, bet 100%, ka viņu šurp atstiepa, jo viņš ļoti akurāti bija piesliets sēdus pie sienas. Krādziņa jakai bija piepacelta, nu tāds ir mans viedoklis.”

Par to, kāpēc vīrietis varētu būt nonācis nepareizā kompānijā, kaimiņiene nemāk spriest, bojāgājušo raksturojot kā visai kārtīgu cilvēku, ja neņem vērā kaitīgu ieradumu: “Viņš bija ļoti mierīgs, normāls, nevienam neko nedarīja. Viņš gāja sēņot, ogot, gāja pārdot. Es neko sliktu nevaru teikt. Tikai dzēra un viss.”

Kundze tāpat kā citi kaimiņi, kas redzēja vīrieša līķi, apgalvo, ka tas bijis smagi piekauts: “Es tikai redzēju, ka viņam bija dūre savilkta, te viņam bija liela rēta. Vai nu viņš bija kāvies ar kādu, vai kā - lūk, tāds stāsts.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:30

Jaunākās diskusijas