Lato Lapsa nāk klajā ar skaudru atklāsmi par kovid

tautaruna.lv 18.decembris 2023, 0:30
 
pixabay.com
Viedokļi par Covid 19 bīstamību ir dažādi un dažāda ir cilvēku rīcība. Lato Lapsa neslēpj, ka regulāri vakcinējas, lai izvairītos no smagas saslimšanas.
Lato Lapsa mikroblogošanas vietnē "X" raksta: "Es pēkšņi sapratu, kāpēc ir tik daudz to cilvēku, kuriem kovids bija tīrais nieks, vien tāda nedaudz niknāka gripa, un tik maz ir to cilvēku, kuriem kovids bija kaut kas patiesi briesmīgs un letāls. Tāpēc, ka mirušie sociālajos tīklos (parasti) neizsakās."

Komentētāju viedokļi atšķiras: "Man īpaši patika,kā viens varonis postēja savu nelaimi, kad viņa draugu lokā viņš apmeklēja ASTOŅAS bēres un visi bija nomiruši no .... potes! Lieki piebilst, ka sajūsmas reposti bija simtos. Bet.. es, ar "pavisam nelielu" draugu-paziņu loku, apbedīju 2 covid upurus..."

"Nu nav tas nieks. Paziņas, dezinfo ietekmē, nepotējās. Man zvanīja, teica, ka es muļķe, ka potējos. Pēc tam smagi saslima. Viens gandrīz kājas atstiepa. Tikai Dievs izglāba. SMS šam nosūtīju, ka dzīvos tomēr. Tā ģimene bez apgādnieka paliktu. Teica, ka eņģelus esot redzējis"

"Cilvēki spriež pēc savas vides. Man darbā no apm. 40 kolēģiem neviens pats, nedz viņa tuvākie ģimenes locekļi: dzīvesbiedri, bērni (tpu-tpu-tpu) no C19 ne tikai nav nomiris, bet ar to pat slimnīcā nav nonācis. Ar vakcīnu blaknēm (trombi) tika hospitalizēti 2."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas