Izskan runas, ka Putins personīgi "ļāvis veikt" krievu blogera slepkavību

tautaruna.lv 5.aprīlis 2023, 16:30
 
AP/ SCANPIX/LETA
Aizvadītās nedēļas nogalē sprādzienā kādā kafejnīcā Krievijā nogalināts propagandists un militārais blogeris Vladlens Tatarskis. Britu mediji vēsta, ka, iespējams, Krievijas prezidents Vladimirs Putins piekritis šādas slepkavības īstenošanai.
Krievu Telegram kanālā "General SVR" ievietotā infromācija liecina, ka V.Putins personīgi apstiprinājis slepeno dienestu operāciju V.Tatarska nonāvēšanai, raksta "The Mirror".

Lai gan krievu mediji norāda, ka aizdomas par blogera slepkavību šobrīd krīt pār 1997.gadā dzimušo Darju Trepovu, tomēr pamatotas bažas par patiesajiem notikuma vaininiekiem radot fakts, ka brīdī, kad sieviete aizturēta, kafejnīcā, kurā noticis sprādziens "viesojies" Vagner algotņu vadītājs J.Prigožins.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka sprādzienu kafejnīcā izraisījis pašdarināts spridzeklis, kas bijis paslēpts statuetē, kura uzdāvināta Tatarskim.

Jau pirmajās ziņās pēc sprādziena mediji vēstīja, ka statueti Tatarskim uzdāvinājusi kāda sieviete, kas ieradusies uz kafejnīcā organizēto tikšanos ar blogeri.

Izmeklētājiem ir pamats uzskatīt, ka Trepova uz kafejnīcu atnesusi kasti ar statueti, kurā bija iemontēts spridzeklis, sacīja "Interfax" avots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas