Vāciju šokē slepkavība - 13 gadus vecu meiteni nogalina ar nagu vīlīti

tautaruna.lv 25.marts 2023, 15:08
 
Vladislavs Proškins/F64
Vācijā, Freidenbergas pilsētā, noticis šokējošs incidents. Tur divas meitenes, 12 un 13 gadus vecas, līdz nāvei nodūra savu 13 gadus veco draudzeni. Šī slepkavība šokēja visu Vāciju.
Pirmo reizi Vācijas vēsturē slepkavību izdarījušas 12 un 13 gadus vecas skolnieces.

Saskaņā ar vietējiem likumiem kriminālatbildība pat par īpaši smagiem noziegumiem iestājas no 14 gadu vecuma. Tātad slepkavas šajā lietā pat netiks sauktas pie atbildības, raksta portāls Fakti.

Luīze Friša pazuda 12. martā. Viņas vecāki policijai stāstīja, ka meita devusies ciemos pie skolas draudzenes un mājās nav atgriezusies. Meitenes meklēšanā iesaistījās daudzi brīvprātīgie.

Viņas klasesbiedrenes, 12 gadus vecā Luīze Halberštate un 13 gadus vecā Anna-Marija Hofmane, pastāstīja policijai, ka tajā dienā viņas patiešām tikušās ar Luīzi. Viņi pavadīja pāris stundas kopā, un tad Friša devās mājās pa meža ceļu. Meitenes norādīja virzienu. Viņas teica, ka ir šokētas par draudzenes pazušanu. Halberštate un Hofmane pievienojās aicinājumiem sociālajos medijos palīdzēt atrast Luīzi.

Frišas līķis tika atrasts 13. martā upes krastā mežā. Taču šī vieta bija tālu no maršruta, pa kuru meitene, pēc draugu stāstītā, devusies mājās.

Pirmie ziņojumi pēc līķa atrašanas vēstīja, ka Luīze mirusi no vairākām durtām brūcēm. Taču nesen policijas pārstāvji sniedza jaunu informāciju. Un šīs detaļas bija daudz šokējošākas.

Tiek ziņots, ka slepkavību izdarījušas Luīze Halberštate un Anna-Marija Hofmane. Motīvs vēl nav zināms. Saskaņā ar vienu versiju, kas šobrīd tiek pārbaudīta, viņām nepatika Frišas draudzība ar zēnu. Bet tas joprojām ir pieņēmums.

Bojājumi uz cietušās ķermeņa ir durti, taču tie nav gūti ar nazi. Visticamāk, eksperti saka, kā uzbrukuma ierocis izmantota asa nagu vīle. Kopumā bija 32 dūrieni.

Halberštate un Hofmane uzbruka Frišai mežā. Kad viņām kļuva skaidrs, ka Luīze pēc ievainojuma nav mirusi, viņas iesita viņai pa galvu ar akmeni. Meitene zaudēja samaņu. Slepkavas viņas ķermeni iemeta ūdenī.

Eksperti secināja, ka arī sitiens pa galvu nav bijis nāves cēlonis - Luīze Friša nomira no hipotermijas pēc ilgstošas ​​gulēšanas uz aukstās zemes, kur viņu drīz vien iznesa upe. Ja Halberštate un Hofmane būtu uzreiz pastāstījušas, ko izdarījušas, un norādījušas vietu, Luīze paliktu dzīva. Tā vietā slepkavas atgriezās mājās un TikTok publicēja video, kurā jautri dejo un dzied.

Pēc tam, kad Luīze un Anna-Marija atzinās slepkavībā, viņas kopā ar vecākiem tika nogādātas citā pilsētā, lai izvairītos no iespējamās atriebības. Visticamāk, meitenes tagad tiks ievietotas speciālajā internātskolā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:37

Jaunākās diskusijas