VIDEO. Agritas meita izplūst smieklu asarās, ieraugot mammas ietetovētās lūpas

tautaruna.lv 25.marts 2023, 1:30
 
Ekrānuzņēmums/TV3
Ģimenes attiecību realitātes šova “Ģimene burkā” zvaigzne Agrita Bindre ir izšķīrusi savu laulību ar triju bērnu tēvu Jāni. Sieviete ir gatava uzplaukt sievišķībā un dodas uz skaistumkopšanas procedūru - lūpu tetovēšana. Liels būs meitas Esteres pārsteigums, jo mātes lūpas izskatās divreiz lielākas.

Agrita procedūras laikā meistarei atklāj, ka nevienam neesot teikusi par saviem plāniem, tāpēc būšot interese uzzināt viņas viedokli par paveikto. Sieviete atzīst, ka meitai vienmēr ir viedoklis par visu, un viņas balsī ir dzirdamas bažas, ka jaunais izskats meitai neies pie sirds.

Viņa man ir tāda, ja nepatiks, tad tā arī pateiks! Man visi bērni ievēro pārmaiņas, bet svarīgi, ko par to teiks Estere!

Liels bija meitas pārsteigums, kad viņa pirmoreizi ieraudzīja Agritas lūpas. Estere izplūda smieklu asarās, un nespēja rimties, atzīstot, ka mātes lūpas ir divtik dubultojušās.

Vai Agrita un pārējā ģimene pieradīs pie viņas izskata? Un kāpēc Estere sāk domāt par lūpu palielināšanu? Skaties “Ģimene burkā” no pirmdienas līdz ceturtdienai 20.25, kanālā 360TV!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas