Ļaudis nikni par Covid 19 vakcīnu obligāto pirkšanu: Vai te kādu nevajadzētu noslānīt ar sūdainu koku?

tautaruna.lv 25.marts 2023, 19:30
 
pixabay.com
Noslēgtais līgums ar ražotājiem par obligātu Covid 19 vakcīnu iepirkšanu, izraisījis sašutuma vilni. Cilvēki ne tikai sūdzas par vakcīnu lietderību un atstātajām blaknēm, bet arī Latvijas nespēju pieņemt lēmumus un lauzt līgumu.

Ieraksts "Twitter": "Saskaņā ar līgumu Latvijai šogad obligāti jāpērk Covid-19 vakcīnas par 63 miljoniem eiro.Izskatās pēc kādas naudas izkrāpšanas shēmas.Vai te kādu nevajadzētu noslānīt ar sūdainu koku?Interesanti,kāpēc Polija var atteikties no lielas daļas eksperimentālo vakcīnu,bet Latvija nevar?"

"Cik tad maksā viena vakcīna, cik vakcīnu kopā? Cik reizes gadā jāvakcinējas katram pilsonim, zīdaiņus ieskaitot? Tas ir ārprāts, kas tas par līgumu, kuru nevar lauzt, kaut soda naudu samaksājot?"

Komentētāji: "Viņi dēļ šādas afēras būs priecīgi pat tad, ja tik noslānīti 3x3 ar sūdainu koku, jo vakcīnu ražotājiem - miljardi, bet starpniekiem kas Latvijā - miljoni! Kas pret to visu ir tāds sīkums, kā sūdains koks? Tas ir noziegums, tur jābūt tiesas procesam, tā ir valsts graušana."

"Mūsu modrie veselības sargi bija plānojuši katram lv iedzīvotājam (ieskaitot zīdaiņus) pa 6 injekcijām, ja pieņemam, ka vienas špricītes cena ir 15eur. Jo kopējais vakcīnu iepirkums ir par summu 167milj eur."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas