Policija pieķer autovadītāju, kas braucis bez biksēm

tautaruna.lv 10.decembris 2022, 20:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Nu jau katru dienu pie soda par braukšanu sānslīdē saņem vairāki automašīnu šoferi. Ropažu novadā bīstamo izklaidi piekopa divi iereibuši autovadītāji, no kuriem viens nezināmu iemeslu dēļ bija devies izbraucienā bez biksēm, vēsta “Degpunktā”.

Ropažu novada pašvaldības policija aizturējusi vairākus likumpārkāpējus, kas bija sēdušies pie auto stūres reibumā, kā arī veikuši apzinātas sānslīdes. Vienā gadījumā autovadītājs atzina pats, ka ir lietojis alkoholu un neiebilda pret iepūšanu tā dēvētajā trubiņā.

Ropažu novada pašvaldības policijas Operatīvās vadības centra priekšnieks Sandis Gedominskis pastāstīja, ka policijas darbinieki uz viena no vietējiem autoceļiem pamanīja “BMW”, kas veica apzinātas sānslīdes jeb zīmēja tautā sauktos “virtuļus” vienā no krustojumiem, auto apturēts, pēc kā vadītājs atzina, ka lietojis alkoholu - dzēris alu.

Pēc mirkļa vadītājs nosauca savus personas datus un izteica pavisam savādu lūgumu - dot viņam iespēju aizbraukt līdz Silakrogam uzvilkt bikses. Tas gan viņam liegts, ņemot vērā viņa kondīciju - reibumā auto nedrīkst vadīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas