Rīgas centrā notikusi smaga avārija - auto uzlido gaisā

tautaruna.lv 19.jūlijs 2022, 10:30
 
F64
Naktī Rīgas centrā divu gados jaunu vīriešu izbrauciens ar nomas auto pa tukšajām ielām noslēdzās teju traģiski. Iereibušais vadītājs netika galā ar spēkrata vadību un vienā no līkumiem, Satekles ielā, taranēja dzelzceļa nožogojumu. Rezultātā mašīna uzlidoja gaisā, apmeta vairākus kūleņus un iesprūda sliežu ceļos. Lai atbrīvotu pārgalvi no dzelzs lamatām, nācās saukt ugunsdzēsējus, bet vilcienu kustība bija steidzami jāslēdz, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kas notika “Volkswagen T-Roc” braucēja galvā īsi pirms spraigās avārijas, var tikai minēt, taču, pēc visa spriežot, gados jaunais šoferis nolēma paspēlēt “krievu ruleti” ar likteni un garā Valmieras iela viņam kalpoja par skrejceļu, jo pārgalvis spēja attīstīt tik lielu ātrumu, lai ar apvidnieku “neierakstītos” līkumā, uzbrauktu uzkalnam, iztriektos cauri metāla nožogojumam un aizlidotu vēl dažus desmitus metrus uz priekšu, braucienu finišējot tikai pēc ietriekšanās dzelzceļa sliedēs.

Vadītājs pamatīgi riskēja ne tikai ar savu, bet ari ar līdzbraucēja dzīvību, nemaz nerunājot par citiem satiksmes dalībniekiem.

Galvenais satraukums līdzcilvēkiem, kuri darbojās pie “Volkswagen” vraka vēl pirms glābēju ierašanās, bija saistīts ar vilcienu, kas jebkurā mirklī varēja parādīties tuvumā un no sava ceļa noslaucīt iestrēgušo auto. Avārijas aculiecinieks, kurš devās palīdzēt cietušajiem atklāj, ka šoferis bija zaudējis samaņu, taču viņa līdzbraucējs stāstījis, ka auto traucies ar ātrumu 140 km/h. Abi vīrieši esot bijuši reibumā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) ziņo, ka ārsti slimnīcā nogādāja vienu cietušo, no liecinieku teiktā var saprast, ka tieši “Volkswagen” vadītāju. Neprātīgo braucēju no visai skumja iznākuma pasargāja vairākas nejaušas sagadīšanās, viņš palika dzīvs, taču guva nopietnas, smagas traumas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas