VIDEO: Inčukalna pusē 30 gadus vecs vīrietis nozog traktoru un iekuļas lielās nepatikšanās

tautaruna.lv 14.janvāris 2021, 19:02
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Inčukalna pusē kāds likumpārkāpējs savai dzīvesbiedrei nozaga traktoru, devās ar to izbraucienā, būdams reibumā, un, nevienam neredzot, ar to iestūrēja grāvī un aizbēga no notikuma vietas, vēsta “Degpunktā”.

Roberts visu rītu zāģēja malku un nekas neliecināja, ka atlikusī diena atšķirsies no citām. Sajutis vibrāciju jakas kabatā, viņš izslēdza darbarīku un atbildēja uz telefona zvanu. Kaimiņš vīrietim uzdeva pavisam dīvainu jautājumu.

“Zvana kaimiņš, jautā, vai es Roberts nemāku noparkot traktorus. Atbildu - kā nemāku parkot traktorus? Viņš atbild - Tavam riteņi gaisā!” stāsta Roberts, piebilstot, ka blakus viņa īpašumam tiešām atradis traktoru augšpēdus.

Grāvī pāri ielai gulēja sasists traktors zaļā krāsā, bet tas niepiederēja Robertam. Vīrietim nebija ne jausmas, no kurienes tāds uzradies. Neesot redzējis. Cietušie netika ieraudzīti, taču “John Deer” traktors sadauzīts.

Tika sazvanīta policija un arī Inčukalna brīvprātīgie ugunsdzēsēji, kas uzņēmās transportlīdzekli izvilkt. Tas nebija viegls uzdevums, jo spēkrats svēra apmēram 10 tonnas.

Roberts ir priecīgs, ka traktors veiksmīgi izvilkts, nesabojāt kokus, kas aug viņa īpašumā.

Neilgi pēc incidenta policijai zvanīja cietušā transportlīdzekļa īpašniece, kurai bija nozagts traktors. Spēkratu, kā cietusī norādīja, bija nozadzis viņas dzīvesbiedrs, kas aizbrauca prom. Viņa arī paskaidroja to, ka viņš ir alkohola reibumā.

Stūrētājs bija paspējis aizbēgt no notikuma vietas. Noskaidrojās, ka tas bija 30 gadus vecs vīrietis, kas starp likuma sargiem ir bēdīgi slavens.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas