VIDEO. Avārija Baldones pusē: šoferis pats izglābjas no sadragāta auto

Viktorija Gabrjuna 9.maijs 2020, 13:46
 
Aivars Ķesteris/F64
Pagājušajā nedēļā uz Baldones-Ķekavas ceļa notikusi smaga avārija. Pārgalvīgs “Volvo” šoferis tikai par mata tiesu izvairījies no sadursmes ar vairākiem citiem auto un tad ar patiesi iespaidīgu lēcienu “ienesies” kokos, kur pilnībā iznīcinājis savu spēkratu. Taču, par lielu pārsteigumu aculieciniekiem, pats spējis izkāpt no līdz nepazīšanai sasistā auto vraka, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Policijas pārstāvis bija aculiecinieks notikumam, kad viņam garām lielā ātrumā “panesās” un gandrīz izraisīja frontālu sadursmi kāds auto.

Vadītājs nesavaldīja savu spēkratu, noskrēja no ceļa un iebrauca pļavā. Pašvaldības policijas ekipāža ieradās dažu minūšu laikā, un viņiem pavērās interesants skats, jo vadītājs vēl atradās automašīnā.

Lai arī no automobiļa izlīdušais vīrs likumsargiem apgalvoja, ka pie stūres atradies kāds cits, viņam nepazīstams kungs, likumsargiem bija pamatotas aizdomas, ka viņš tomēr mānās, jo turpat negadījuma vietā sastaptie aculiecinieki, kuru vidū bija arī policijas priekšnieks, visi kā viens apgalvoja, ka pēc notikušā neviens cits auto tuvumā nav pat redzēts.

Īsi pēc šīs sarunas notikuma vietā ieradušies mediķi, kuri negadījumā cietušo kungu uzņēmuši savā auto, kā arī ceļu policisti, kuri nespēja slēpt izbrīnu par “Volvo” stūrētāja “veikumu”.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas