Baiss video! Apsargs piekauj iereibušu vīrieti lielveikalā Rīgā

tautaruna.lv 6.janvāris 2020, 17:20
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Apsargs apreibušu veikala apmeklētāju nogāž zemē, velk kā grīdas lupatu prāvu gabalu un tumšākā stūrī spārda ar kājām – tik spraigus notikumus iemūžinājis aculiecinieks pagājušā gada nogalē lielveikalā Rīgā, Vecmīlgrāvī, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Aculiecinieks, video autors, kurš vēlas palikt anonīms, stāsta, ka apsargs izrēķinājies ar krietni apreibušo personu īsi pirms pulksten 22.00. Video redzams, ka tobrīd veikalā bija daudz apmeklētāju, un, lai kā apsargs censtos noslēpt izrēķināšanos, aizvelkot personu aiz apģērba pa grīdu uz tumšāku nišu, speršanu gulošam cilvēkam, domājams, redzējis ne viens vien cilvēks. Video redzams, ka kāda cita persona ar savu augumu cenšas aizsegt skatu, bet tāpat aculiecinieka telefona kameras acs agresiju fiksē.

Kā stāsta kāds pie veikala sastapts vīrietis, Vecmīlgrāvja iedzīvotāju vidū video guvis plašu rezonansi, jo pavairots vietējo domu biedru grupās sociālajos tīklos.

"Šis [apsargs] viņu paņēma aiz kapuces, vilka pa zemi un tālāk spārdīja ar kājām. Tas nav normāli! Mēs jau tam apsargam teicām, ka vienreiz pats tā dabūs. Tā nedara! Parasti viņi baidās. Piemēram, kad narkomāni pagrūž veikalā omīti, apsargs stāv un klusē. Bet te, kad cilvēks “pālī”, sāk kaut ko tādu darīt! Šādus apsargus vispār nedrīkst turēt darbā!" saka Viktors, Vecmīlgrāvja iedzīvotājs.


Veikala apsargs strādā firmā “Secure Solutions Latvia”, ar kuru par objekta apsargāšanu līgumu noslēdzis “Rimi Latvia”. Veikalu tīkla pārstāvji atsakās stāties kameras priekšā, sniedz skaidrojumu rakstveidā.

“Rimi Latvia” skaidrojums
Veikalā ieradās vīrietis lielā alkohola reibumā, traucējot veikala darbiniekus un pircējus ar sabiedriskā vietā nepieņemamu uzvedību. Pēc pirmā apsardzes darbinieku brīdinājuma vīrietis devās prom no veikala, taču pēc īsa laika atkal atgriezās un turpināja traucēt pircējus, kā arī fiziski ietekmēja apsargu, kā rezultātā izveidojās konflikta situācija un tika izsaukta policija. Video redzamā apsarga rīcība, aizturot likuma pārkāpēju, nav pieļaujama, un ”Rimi” ir veicis pārrunas ar konkrēto apsardzes uzņēmumu.


“Secure Solutions Latvia” pārstāvis Eduards Bukovskis informē, ka apsargam pieprasīti paskaidrojumi, tiks uzsākta dienesta pārbaude.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:38

Jaunākās diskusijas