Latvijas šovu zvaigzne, atgriežoties Latvijā, piedzīvo nepatīkamu pārsteigumu

tautaruna.lv 6.janvāris 2020, 11:30
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
Aizvadītā gada izskaņā Latvijā no Dānijas klusiņām atgriezusies šovu zvaigzne Violeta Stepanova. Viņa diemžēl joprojām neredz sev izaugsmes un attīstības iespējas dzimtenē. Jo salīdzinājumā ar Dāniju te viss maksā lielu naudu, raksta "skaties.lv".

Visā visumā, atgriežoties Latvijā, Violetai sajūtas ir patīkamas, silda apziņa, ka arī slava nav izplēnējusi.

”Mani jau atpazina, kad lidostā sēdēju. Kur eju, tā visur seko skatieni. Tik skaisti vārdi, komplimenti nāk no man tuvajiem un ne tik tuvajiem cilvēkiem.

Man patīk būt uzmanības centrā, patīk, kad cilvēki mani atpazīst. Latvijā man patīk, mūsu tauta ir savādāka. Šeit, kad ciemos nāc, tevi uzreiz apsēdina pie galda, piebaro ar gardiem ēdieniem. Dānijā tā nenotiek.

Man patīk atkal saprast visu, ko cilvēki runā, bet, lai atgrieztos pavisam, tur jābūt dzelzs nerviem…

Es vēl neesmu sasniegusi tādu līmeni, lai visu Dānijā pamestu un atgrieztos Latvijā. Man vēl daudz kas priekšā, nedrīkstu visu tā vienkārši pamest,” tomēr pēc laika atgriezties Dānijā plāno šovu zvaigzne.

Viņa skaidro, ka Dānijā redz sev izaugsmes un attīstības iespējas, kamēr Latvijā nav iespējams uzlabot savu dzīvi, ja jau neesi piedzimis naudīgā ģimenē.

”Latvijā visur viss maksā. Dānijā ārsti par brīvu, zāles nemaksā kosmiskās cenas, izglītība ir par velti - ej un mācies, par ko vien sirds kāro. Nu, vienīgi, lai izmācītos par pilotu, ir jāmaksā.

Man patīk Dānijā maksāt nodokļus un apzināties, ka man nav jāuztraucas, vai spēšu apmaksāt ārsta apmeklējumu,” salīdzina Violeta.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:16

Jaunākās diskusijas