Kaimiņvalsti satriec mīklaina 26 gadus vecas meitenes pazušana

tautaruna.lv 2.augusts 2019, 13:11
 
Andrejs Strokins/F64
26 gadus vecās Marijas Basovas draugi iesaistījuši medijus ar cerību, ka izdosies atrast vēl pirms mēneša Maskavā pazudušo jauno sievieti.

Kādā dienā trīs pāri bija savākušies kompānijā, lai pie dabas izceptu gaļu. Marija sastrīdējās ar savu vīru, viņš aizgāja mājās un devās gulēt. Plkst. 20:00 arī pārējā kompānija nolēma doties pa mājām.

Marija gāja aizmugurē un klausījās mūziku, rokās nesa savu mugursomu un bumbu. Viņa piezvanīja vīram. Burtiski pēc dažām minūtēm Marija mistiski pazuda.

Viena no sievietēm, kas gāja blakus Marijai, teica, ka viņa apsēdās pie atvērtas kanalizācijas lūkas. Draudzene domāja, ka drīz vien Marija panāks kompāniju un devās tālāk. Pēc tam viņa atcerējās, ka it kā esot dzirdējusi kiedzienu pēc palīdzības.

Draugi panikā izsauca glābšanas dienestu, kas nekavējoties pārbaudīja kanalizācijas lūku, taču nekas netika atrasts. Arī pēdējais telefona signāls uzrādīja vietu, kur atrodas kanalizācijas lūka. Kopš tā brīža telefons ir izslēgts. Dīvaini, ka ne pie lūkas, ne iekšpusē netika atrastas pilnīgi nekādas pazīmes, ka jaunā sieviete tur iekritusi - ne bumbas, ne mugursomas ar dokumentiem, pilnīgi nekā.

Policija jau mēnesi cenšas noskaidrot jebkādu informāciju par pazudušo, taču jaunās sievietes liktenis joprojām ir nezināms.

Tuvinieki cer, ka, iespējams, viņa ir kaut kur aizbrauksi, taču jau mēnesi ne vienu reizi netika veikts maksājums no viņas bankas kartes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas