VIDEO: Polijas futbola līdzjutēji iekuļas nepatikšanās Vecrīgā

tautaruna.lv 2.augusts 2019, 10:42
 
Ekrānšāviņš no video
Ceturtdien sociālajos tīklos ievietotajos aculiecinieku video redzams, ka pirms"Skonto" stadionā paredzētā futbola mača vairāk nekā 100 Polijas līdzjutēji pie pieminekļa rokās turējuši aizdedzinātas dūmu sveces un skaļā balsī izklieguši fanu saukļus. Lai gan tobrīd Valsts policija (VP) nekādus pārkāpumus šo cilvēku darbībā nav konstatējusi, zināms, ka pēc futbola mača šie cilvēki atkal nonākuši likumsargu redzeslokā.

Kā liecina mikroblogošas vietnē twitter ievietotā informācija un video kadri, tad pēc spēles Polijas futbola fani Vecrīgā iesaistījušies konfliktā ar pašvaldības policijas pārstāvjiem. Publikācijā norādīts, ka kārtībnieki pat pielietojuši elektrošoku un miera traucētājus aizturējuši.

Jau ziņots, ka Latvijas čempiones "Riga" futbolisti vakar plkst.19.30 "Skonto" stadionā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas atbildes spēlē uzņēma Polijas titula īpašnieci Glivices "Piast" un izcīnīja uzvaru.

Pirms nedēļas notikušajā mačā rīdzinieki viesos zaudēja ar 2:3, tādējādi saglabā nelielas cerības uz nākamās kārtas sasniegšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:58

Jaunākās diskusijas