Puisis piekauj savu draudzeni; viņa, iespējams, nekad vairs neredzēs

tautaruna.lv 26.maijs 2019, 8:55
 
unsplash.com
Adele savu mīļoto vīrieti Metjū starp daudziem stiprā dzimuma pārstāvjiem pamanīja iepazīšanās portālā, taču tobrīd nespēja iedomāties, ko vīrieša dēļ nāksies piedzīvot, vēsta "The Mirror".

Lielbritānijā dzīvojošā, 31 gadu vecā Adele Sempla, nupat bija pazaudējusi darbu. Sieviete nespēja apmaksāt dzīvokļa īri un bija spiesta pārvākties uz kopmītnēm, lai tikai viņai būtu jumts virs galvas.

Taču ar iepazīto jaunekli viņa jutās komfortabli un pēc mēnesi ilgas draudzēšanās ievācās pie viņa mājā, kur dzīvoja arī Metjū mamma. Šķietami perfektais vīrietis izrādījās nesavaldīgs un vardarbīgs. Kādu dienu viņš uzbruka Adelei, radot šaušalīgus ievainojumus, kuru rezultātā viņa, iespējams, vairs nekad nebūs spējīga redzēt ar kreiso aci.

Cietusī atklāj, ka nedēļām ilgi viss bijis lieliski, taču pēkšņi mainījusies jaunekļa uzvedība, viņš sācis zaudēt savaldību, bijis greizsirsdīgs, tad atkal Adelei lūdzies, teicis, ka mīl un nespēj dzīvot bez viņas. Tā tas atkārtojās vairākas reizes.

"Tagad ir skaidrs, ka viņš tikai mēģināja man jaukt galvu un tas nostrādāja," skaidro sieviete.

Šī gada 12. janvārī Metjū dusmās eksplodēja un viņa ceļā pagadījās Adele. Viņa nupat bija atgriezusies mājās no iepirkšanās, kad greizsirdības māktais vīrietis metās viņu apsūdzēt krāpšanā. Metjū draudēja, ka metīs Adelei ar smaržu pudelīti, ja viņa tūlīt pat neatstās mājokli. Sieviete viņam izaicinoši teikusi, lai viņš to dara.

Vīrietis viņai dzinies pakaļ augšup pa kāpnēm. Viņa ieskrējusi guļamistabā, kur Metjū viņu sitis tik stipri, ka viņa pārlidojusi pāri gultai uz grīdas. Tad vīrietis kārtīgi apskādējis viņas kreiso aci.

Metjū draugs dzirdējis Adeles kliedzienus un piezvanījis mediķiem. Pēc trīs mēnešiem vīrietis tika notiesāts uz 29 mēnešiem. Cietusī, kura joprojām cieš no briesmīgām galvassāpēm un viņas redze dubultojas, ir neizpratnē par šādu tiesas spriedumu, jo uzskata, ka Metjū par viņai nodarīto cietumā būtu jāpavada krietni ilgāks laiks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas