Niks Endziņš draud izrēķināties ar hakeriem

tautaruna.lv 26.maijs 2019, 10:01
 
Facebook/ekrānšāviņš
Par viltus ziņu "tēvu" dēvētais Niks Endziņš jeb Neids sociālajā tīklā Facebook pavēstījis, ka pagājušajā nedēļā viņa kontu Facebook un Instagram "uzlauzuši" hakeri.
"Šodien manam Facebook profilam notika hakera uzbrukums! Par laimi, laicīgi reaģēju uz to un visus profilus atguvu atpakaļ! Gandrīz pazaudēju savu Facebook profilu un Instagram profilu, kur man seko 20 000 cilvēki, kā arī Facebook lapas ar 30 000 sekotājiem!" sūkstās Endziņš.

Vairums cilvēku komentāros norāda, ka nevienam šis gadījums neinteresē. Kāda sieviete atzinusi, ka šādā veidā Endziņš mēģina pievērst ļaužu uzmanību, jo visiem jau sen ir skaidrs, ka viņš ir garlaicīgs.

Pēcāk Endziņš rakstīja, ka uzzinājis hakera IP adresi un solīja ar viņu izrēķināties. "Tas kroplis, kas caur Macbook datoru uzlauza manu profilu! Paldies, uzzināju tavu IP adresi! Gaidi ciemiņus!" piebilda Endziņš.

Jāatzīmē, ka pirms pāris mēnešiem Endziņš izaicināja mūziķi Andri Kiviču uz boksa maču, pēcāk neglaimojoši izteicās par viņa mīļoto sievieti, sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, tādēļ mūziķis piekrita ar viņu izrēķināties boksa ringā. Par sākotnēji 9. martā, tad 20. aprīlī plānotās cīņas atcelšanu Endziņš paziņoja 21. aprīlī. Iemesls tam, kā apgalvo pats Endziņš, esot Kiviča vilcināšanās kāpt ringā. "Cīņa ar Andri Kiviču tiek atcelta ne jau manas vainas dēļ, bet gan viņa! Cīņai bija jānotiek jau 9. martā koncertzālē “Godvil”, bet tad pēkšņi Kivičs salauza sev pirkstu," skaidro Endziņš.

Jāatgādina, ka Endziņš plašāku sabiedrības ievērību guva pēc tam, kad pagājušā gada augusta nogalē viņu aizturēja policija par viltus ziņu veidošanu un izplatīšanu. Viena no šādām ziņām vēstīja, ka 15. jūlijā sabrucis lielveikals “Alfa” un bojā gājuši simtiem cilvēku. Apcietinājumā 21 gadus vecais jaunietis pavadīja 3 mēnešus. Šī gada janvārī Endziņš paziņoja par iesaistīšanos politikā, iestājoties “Latvijas Sociāldemokrātiskajā strādnieku partijā” (LSDSP).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas