Trīs māsas nodur savu vardarbīgo tēvu, kurš viņas seksuāli izmantoja

tautaruna.lv 30.jūlijs 2018, 22:30
 
f64
Trim māsām, 19 gadus vecajai Kristīnai, astoņpadsmit gadīgajai Andželīnai un 17 gadus vecajai Marijai draud 15 gadu ilgs cietumsods par sava tēva,57 gadus vecā Mihaila Khačaturjana, nogalināšanu, raksta “Mirror”.
No heroīna atkarīgais Khačaturjans tiks atrasts ar 12 durtām brūcēm netālu no lifta Maskavas blokmājā, kur mita ģimene.

Meitenes pašas atzinās nodarītajā, stāstot, ka gadiem cieta no sekusālās, fiziskās un emocionālās vardarbības.

“Mēs viņu ienīdām un vēlējāmies, lai notiek tikai viena lieta - lai viņa vairāk nav vai arī, ka mēs viņu nekad nebūtu pazinušas,” policijai atzinās Kristīna. “Mēs vēlējāmies, lai viņš aiziet un nekad vairs neatgriežas.”

Māsas stāsta, ka liktenīgajā dienā tēvs viņām esot draudējis ar nazi, bet viena no māsām pagrābusi ieroci un sadūrusi vīrieti. Pārējās tad pievienojās. Khačaturjans mēģinājis aizbēgt, bet meitas viņam turpināja uzbrukt, un viņš nomira netālu no lifta.

Meiteņu draugi un kaimiņi zina stāstīt, ka Khačaturjans bijis gatavais tirāns un viņa sieva viņu esot pametusi tieši vardarbības dēļ. Vīrietis arī savu dēlu, studentu Maskavā, esot patriecis. Kāds ģimenes draugs atzinās, ka zinājis, ka vismaz viena no meitenēm tiek pakļauta seksuālai vardarbībai.

“Viņš viņas vienmēr sita. Reiz viņas meitenes aizveda uz mežu un draudēja, ka nogalinās. Kad māte no viņa aizbēga, viņš aizliedza ar viņu sazināties,” stāsta kāda ģimenes paziņa. “Tēvs bija saistīts ar kriminālo pasauli, viņš bija kaut kāds mafijas boss. Viņš nekadn\ nestrādāja un saņēma tikai kaut kādus maksājumus kredītkartē.”

Kādai no māsām bija nācies sniegt tēvam orālo seksu, un viņa mēģināja izdarīt pašnāvību noindējoties, taču mediķi viņu izglāba. Tēvs ārstus pārliecināja, ka tas nebija pašnāvības mēģinājums, bet gan kļūda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:27

Jaunākās diskusijas