"Es esmu sasodīts rasists!" Vīrietis draud nogalināt indiešu pāra bērnus

tautaruna.lv 30.jūlijs 2018, 15:45
 
Pexels
Baltais vīrietis auto stāvlaukumā draudējis nogalināt indiešu-kanādiešu pāra bērnus, sakot: “Es esmu sasodīts rasists!”, raksta “Mirror”.

“Es vispirms nogalinātu jūsu bērnus!” draudēja vīrietis ar savu auto, uzbraukdams sievietei.

Nepatīkamais starpga'dijums sākaš, kad pāris, kuram bija maza meitiņa, sāka strīdēties par apstāšanās vietu pie “Walmart” veikala Kanādā.

Ieraksts rāda, kā 47 gadus vecais auto vadītājs, kuram arī it kā esot bijis bērns līdzi, izsmej otra vīrieša akcentu un saka, lai viņš dodas atpakaļ uz savu valsti.

Vietējā policija notikušo izmeklē kā naida noziegumu. 47 gadus vecajam Deilam Robertsonam draud sods par draudēšanu, bīstamu braukšanu un neuzkavēšanos incidenta vietā.

Video sākas ar upuri prasam, vai vīrietis zina, kādu piemēru viņš rāda saviem bērniem. Vīrietis atvadās un iedarbina auto, uzbraucot sievietei. Tad viņš pasaka “ups”, iekams uzkliedz sievietei, lai viņa pazūd no ceļa.

Tad sieviets vīrs mēģina sagrāb kaušļa rokas, bet viņš izraujas, saucot: “Novāc savas netīrās rokas! Es salauzīšu tavu kāju!”

Vīrietis kauslim lūdz apstāties, bet varmāka pats brēc: “Tu esi tas, kurš mani apceļ! Es braucu projām!”

Sekojot līdzi automobilim vīrietis prasa vadītājam, vai viņš vēlas, lai viņš pamestu valsti, uz ko vadītājs atbild apstiprinoši. Indietis norāda, ka ir Kanādas pilsonis, un pēc tam kauslis pieprasa, lai vīrietis to arī pierādītu, un sāk apsmiet vīrieša akcentu.

“Es esmu sasodīts rasists. Tu man nepatīc, un man nepatīk arī viņa,” saka vīrietis. “Es vispirms nogalinātu tavus bērnus.”

Upuris un viņa sieva nāk no Indijas, taču viņam ir Kanādas pilsonība, jo abi valstī nodzīvojuši vairāk nekā 8 gadus.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:13

Jaunākās diskusijas