Tikai 8 dienas pēc kāzām sieva vēzim zaudē savu vīru

tautaruna.lv 9.jūlijs 2018, 13:07
 
Pixabay
“Tas bija briesmīgi, mēs bijām precējušies tikai 8 dienas.” Tikai astoņas dienas pēc kāzām, kad jaunlaulātie, 31 gadu vecais Alans un 33 gadus vecā Eimija Simi, Āfrikas salā Keipverdā baudīja laulības dzīves idilli, viņus ķēra briesmīga traģēdija, vēsta “The Sun”
“12 stundu laikā viņš mainījās no veselīga vīrieša līdz mirušajam,” stāsta Eimija. “Nebija nekādu pazīmju, ka viņam būtu plaušu vēzis. Viņš neklepjoa, viņam nebija grūtības elpot.”

Tā bija mīla no pirmā acu skatiena, kad Alans un Eimija 2011.gadā iepazinās naktsklubā.

Medusmēneša sākumu abi pavadīja atpūšoties un baudot sauli. Trešajā dienā Eimija devās uz baseinu, bet Alans nolēma piezvanīt savai mātei, lai dalītos savā laimē. Taču tikai pāris stundas vēlāk viņš paziņoja, ka vēlas atpūsties pirms vakariņām. Eimija atceras, ka vīrs uzvedies sev neraksturīgi - bijis kluss un lēnīgs.

Pusnaktī Alans pamodās ar briesmīgām vēdersāpēm, un viņa sieva sazvanīja ātrās palīdzību, kuri pieļāva, ka vīrietis iespējams saindējies ar ēdienu. Viņi Alanam iedeva zāles un aizveda uz slimnīcu, lai novērotu. Kad viņš nonāca medicīnas iestādē, Alans bija ļoti vājš, un ārsti cīnījās par viņa dzīvību.

“Es mēģināju nomierināt viņu. Teicu, ka viss būs labi un ka viņam tikai apsāpējies vēders. Es tikai glāstiju viņa pieri, nebija nekā cita, ko es spētu darīt,” stāsta Eimija. “Tad viņi lūdza man pamest telpu. Tad es sapratu, ka viņa vairs nav.”

“Es nesapratu, kāpēc mēs bijām ieradušies ar vēdera sāpēm un kāpēc viss beidzās tik briesmīgi,” atzīst Eimija.

Viņa bija spiesta atgriezties mājās bez Alana mirstīgajām atliekām.

Eimija nenoliedz, ka viņu mierina fakts, ka vīrs nav zinājis, ka viņam ir vēzis vai kas ar viņu notiek.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:39

Jaunākās diskusijas