Pēc kluba apmeklējuma biroja darbinieks izvaro pusaudzi

tautaruna.lv 9.jūlijs 2018, 16:00
 
Pixabay
Pilsētas videonovērošanas materiāli rāda, kā 28 astoņus gadus vecias “PriceWaterhouseCoopers” konsultats Sanhats Nakers pa ielām aiz pleciem velk apreibušu astoņpadsmitgadnieci un tad izvaro viņu, vēsta “The Sun”.
Vispirms Nekers slēpās pie bāra durvīm, tad noķēra savu upuri, noskūpstīja un tad, pārmetis pāri plecam, aizvilka uz sānieliņu, kur bezpalīdzīgajai jaunietei lika izdarīt neķītrus aktus.

Nakeru noziegumā pieķēra kāds garāmgājējs, kurš redzēja, kā varmāka aizdara bikses, kamēr viņa upuris gulēja bezsamaņā pašas urīnā un vēmekļos.

Biroja darbinieks mēģināja aizstāvēties, skaidrojot, ka jauniete esot pati lūgusies, lai vīrietis ar viņu ielaižas, bet šo tekstu apgāza video kameru ieraksti. Varmākam piespriesti astoņi gadi cietumā.

Apsūdzības virzītāji norāda, ka pat reibuma stāvoklī jauniete mēģināja pretoties un izvairīties no Nakera.

Pēc nozieguma pastrādāšanas vīrietis noķēra taksi un atgriezās mājās pie sievas.

Pati jauniete atminas, ka uz klubu devusies kopā ar savu māsīcu, lai atzīmētu dzimšanas dienu. Nākamajā rītā viņa pārbijusies atmodās slimnīcas gultā un uzzināja, ka skūpstījusi kādu vīrieti, lai gan pati to neatcerējās. Pēdējais, ko viņa atcerējās, bija kluba smēķētava, kur viņa atradās kopā ar savu māsīcu.

“Es neatceros, ka tonakt ar kādu būtu pārgulējusi,” stāsta meitene. “Es bieži neeju uz klubiem un arī nedzeru pārāk daudz. Sajūta bija tāda, it kā es būtu sazāļota. Nākamajā dienā man galva sāpēja tik ļoti, ka man likās, ka esmu to kaut kur atsitusi.”

Noziedznieks gan iebilda, ka sekss bijis labprātīgs un jaunā studente neesot izskatījusies iereibusi. Viņš aizbildinājās, ka vēlāk esot meklējis izvarošanas definīciju un tā viņu nomierinājusi, ka viņš neko sliktu nav pastrādājis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas