Jauna informācija par sešus gadus veco meiteni, kura atrasta mirusi

tautaruna.lv 4.jūlijs 2018, 7:05
 
James Chapelard / SWNS.com/SCANPIX
Pirmdien Lielbritānijas mediji informēja, ka agrā rītā no vecvecāku mājām Skotijā pazudusi sešus gadus veca meitene. Vien pāris stundas pēc pazušanas bērns atrasts miris. Šodien mediji noskaidrojuši jaunu informāciju par notikušo, vēsta "Daily Mail".

Ģimenes draugi pastāstījuši, ka šodien sešus gadus vecās meitenītes vecāki devušies uz vietu, kur bērna piemiņai tuvinieki un citi sabiedrības locekļi noliek ziedus, sveces un mīkstās rotaļlietas. Lai gan likumsargi joprojām neatklāj meitenes nāves iemeslu, vietējie iedzīvotāji zinājuši teikt, ka bērns mēdzis miegā staigāt un, iespējams, tieši šī iemesla dēļ agrā pirmdienas rītā devusies prom no vecvecāku mājām.

James Chapelard / SWNS.com/SCANPIX

"Viņi bija ļoti gādīga un mīļa ģimene. Patiešām neviens nesaprot, kas noticis, tomēr ir skaidri zināms, ka mirusī meitene mēdza miegā staigāt," norāda kāda iedzīvotāja, kas dzīvojusi netālu no bērna vecvecāku mājām.

Turklāt izrādās, ka par meitas nāvi viņas 22 gadus vecā māte uzzinājusi vien no medijiem. Sākotnēji vecvecāki mēģinājuši bērnu atrast pašu spēkiem, taču tad iesaistīti likumsargi, kuri salīdzinoši īsā laikā atraduši mirušā bērna ķermeni.

Šodien likumsargi arī izplatījuši lūgumu ikvienam, kuram ir informācija par notikušo, to sniegt policijai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:28

Jaunākās diskusijas