Pēc tam, kad sievietei seksuāli uzmācas pašas māte, viņa kļūst atkarīga no seksa

tautaruna.lv 4.jūlijs 2018, 22:30
 
Ekrānšāviņš/Instagram
Par spīti veiksmīgai modeles karjerai un iespējām apceļot pasauli 33 gadus vecā Nikija Dubosa aizvien mēģina saprast, ko viņai nodarīja sieviete, kurai vajadzēja viņu aizsargāt, vēsta laikraksts "The Sun".

Nikija uzauga Čārlztonā, Dienvidkarolinā, un atceras, ka viņai ar māti Sendiju bija tuvas, taču sarežģītas attiecības.

Nikija piedzima 1985.gada martā pēc tam, kad Sendija palika stāvoklī 17 gadu vecumā. Lai gan meitenes vecāki apprecējās, viņi izšķīrās, kad meitenei bija divi gadi un viņas tēvs uz laiku tika ievietots cietumā.

Kamēr Nikija bija maziņa, viņas māte cīnījās ar psihiska rakstura slimībām, tajā skaitā bulīmiju un bipolāros traucējumus, ko vēl vairāk saasināja alkohola atkarība.

Bet Sendijas dīvainā uzvedība kļuva vēl ļaunāka, kad viņa vannoja savu meitu.

“Mana māte sāka mani seksuāli izmantot, kad mērija manu temperatūru pie dibena,” stāsta Nikija. Metode paredz termometra ievietošana bērna ānusā, bet šādi rīkoties var tikai līdz trīs gadu vecumam, bet Nikijas stāsta, ka tolaik nezināja, ko tas nozīmē.

A post shared by Nikki DuBose (@thenikkidubose) on

Bet, kad Nikija palika vecāka, māte bieži vien meitai mēdza iekniebt dibenā vai aiztikt viņas krūtis. Tolaik meitene to nesaprata, viņai tas šķita normāli.
“Kad man bija 13, viņa man lika man vērot, kā pati masturbē. Viņa mani nepiedienīgi kutināja, aiztika manas krūtis un dibenu, it kā tas būtu joks,” stāsta Nikija.
Lai gan meitene bija aizdomas, ka kaut kas notiekošajā nav īsti pareizs, Nikija nekad nevienam nestāstīja par mājās piedzīvoto.

“Mana māte man arī lika internetā flirtēt ar vecākiem vīriešiem, liekot man ar viņiem runāt neķītri un izveidot viltus profilu.”

Pēc tam Sendija meitu veda uz bāriem kā savu dzertiņu partneri, iepazīstinot meiteni ar seksu un alkoholu.

Lai gan Sendija pārtrauce meitai darīt pāri, kad Nikijai bija 13, traumai bija paliekošs efekts. Jaunās sievietes pasaule aptumšojās, un viņai izveidojās ēšanas traucējumi.

“Es paliku vannas istabā un visu laiku vēmu, lai zaudētu svaru,” stāsta Nikija un atceras, ka, lai gan viņas vecāki zināja par ēšanas traucējumiem, viņas tēvs uz viņu dusmojās, jo nesaprata notiekošo, bet māte nekad neapjautājās, vai viss ir kārtībā.

Bet lietas palika tikai sliktākās, kad meitene pārcēlās uz Ņujorku, lai uzsāktu modeles karjeru. Viņa atceras, ka ēšanas traucējumi lika viņai justies spēcīgāka.

A post shared by Nikki DuBose (@thenikkidubose) on

“Cilvēki biedzot man pievērsa uzmanību un lika man justies novērtētai. Es nekad tā nebiju jutusies bērnībā,” atzīstas bijusī modele. Drīz vien viņai bija bailes no ēšanas un viņa staigāja vairākas jūdzes dienā, lai nokļūtu foto sesiju vietās.

Vēl jaunā sieviete laiku pavadīja gadījuma rakstura attiecībās un izveidoja atkarību no seksa

“Kad esi bērns, tas, kas notiek ar tevi seksuāli, veidot tavu uzvedību vēlāk. Mana pieredze bija perversa un vardarbīga,” stāsta jaunā sieviete.

“Man šķita normāli sarunāties ar vairākiem vīriešiem un domāt par sevi seksuāli. Es to biju iemācījusies,” atceras Nikija. Pēc viņas domām vaina slēpjas tajā, ka viņa bērnībā sarakstījās ar vīriešiem: “Es zināju, ka tas ir nepareizi, bet es nemācēju savādāk. Tāda uzvedība bija mana izbēgšana.”

Sendija zaudēja dzīvību 45 gadu vecumā, kad sēdās pie auto stūres alkohola reibumā. Sievieti ar gadiem aizvien vairāk nomocīja psihiskās problēmas.

Kamēr Nikija ar Sendiju nerunāja par abu starpā notikušo, bijusī modele atzīst, ka ir piedevusi mātei: “Tu nevari būt pie pilna prāta un uzmākties bērnam.”

A post shared by Nikki DuBose (@thenikkidubose) on

Kopš tā laika sieviete vairs nestrādā kā modele. Tā vietā viņa ir aktīviste, kas iestājas pret bērnu seksuālu izmantošanu. Tāpat viņa savu pierakstījusi autobiogrāfijā.

“Kad sāku stāstīt, ka mani izmantojusi pašas māte, cilvēki man neticēji. Psiholoģiski mēs esam iekārtoti, ka sievietes ir aprūpētājas, ka viņas parūpēsies par saviem bērniem, tāpēc daudzi nerunā par to, ka sieviete seksuāli izmanto mazu meiteni,” stāsta Nikija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:28

Jaunākās diskusijas