Pēc 22 gadiem atklājies, kurš noslepkavoja Tupaku

tautaruna.lv 4.jūlijs 2018, 14:24
 
AP / Scanpix
Vīrietis, kurš atradās mašīnā no kuras tika raidīti letālie šāviņi, kuri pirms 22 gadiem laupīja dzīvību reperim Tupakam Šakuram, jeb 2Pac, veicis atzīšanos, informē Billboard.
''Man vairs nav ko zaudēt. Viss, kas mani vairs interesē, ir patiesība.''

Bijušais ''Crips'' ielu bandas loceklis un narkodīleris Dveins Kīts Deiviss, jeb Keffe D, intervijā dokumentālajai filmai ''Unsolved: The Murders of Tupac and The Notorious B.I.G.'' atzinies, ka atradās mašīnā brīdī, kad viņa draugs atklāja uguni pa automašīnu, kurā tobrīd atradās Tupaks.

Deiviss atzinies pēc teju 22 gadiem, jo viņam konstatēts vēzis: ''Man vairs nav ko zaudēt. Viss, kas mani vairs interesē, ir patiesība.''

Keffe D apgalvo, ka viņš sēdējis priekšējā pasažiera sēdeklī, kad viņa brālēns, Orlando ''Baby Lane'' Andersons, sēdēja aizmugurē spēkratam, kur atradās vēl divi ''Southside Crips'' locekļi Terenss ''T-Brown'' Brauns, kurš bija pie stūres, un Deandrē ''Dre'' Smits.

Tiesa, pamatojoties uz ''ielu likumiem'', Deiviss neatklāj, kurš tieši atklāja uguni, vien norādot, ka liktenīgie šāvieni tika veikti no aizmugurējām vietām...

Lai arī Deiviss neatklāj, kurš tieši noslepkavoja Tupaku, ir pamats domāt, ka viņš tik un tā varētu saņemt sodu par līdzdalību noziegumā. Pārējie trīs minētie vīrieši jau ir aizsaulē.

Kā zināms, tobrīd 25 gadus vecais Tupaks tika nošauts 1996.gada 7.septembrī Lasvegasā.

Visus šos gadus viņa slepkavība tā arī palikusi neatrisināta, radot ap leģendārā muziķa nāvi pamatīgu mitoloģijas kārtu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas