Ģimene spīdzina 10 gadus vecus zēnu, jo viņš ir gejs

tautaruna.lv 4.jūlijs 2018, 13:40
 
AP/Scanpix
10 gadus vecā Entonija Avalosa brāļi un māsas bija spiesti līdz nāvei spīdzināt savu brālīti par to, ka viņš atzinās, ka ir viņam patīk zēni, raksta “The Sun”.

Entonijs vairākkārt ir nežēlīgi mocīts paša mājās Mohaves tuksnesī, ziemeļos no Losandželosas, Kalifornijā, iekams viņš nomira 21.jūnijā.

Zēns ticis triekts pret guļamistabas grīdu, sists ar jostu un vadu, viņa mutē tika lieta asā mērce, uz viņa ķermeņa tika dzēstas cigaretes, un zēnam tika liegts apmeklēt tualeti.

Entonija astoņi brāļi un māsas notikušajam bija liecinieki un bija spiesti tajā piedalīties, piemēram, uzmanot, lai puika paliek stāvot vai tupot uz ceļiem, kā arī liekot brāļiem un māsām kauties ar Entoniju.

“Kādā brīdī brīdī Entonijs vairs nevarēja pastaigāt, viņš bez samaņas gulēja uz guļamistabas grīdas. Neviens viņam nesniedza medicīnisko palīdzību, un viņš pats nevarēja paēst,” stāsta Losandželosas apgabala prokurors Džonatans Hatami.

Arī citi dienesti apstiprina, ka Entonijs agrāk izteicies, ka viņam patīk zēni.

Šerifa palīgi tika izsaukti uz zēna mājām dienu pirms viņš nomira slimnīcā. Entonija māte teica, ka puika ir nokritis pa kāpnēm, bet zēnam tika atrasti nopietni ievainojumi galvā, bet uz viņa ķermeņa bija redzami cigarešu apdegumi.

Vēlāk atklājās, ka sociālajam dienestam tika zvanīts vismaz 16 reizes, raizējoties, ka Entonija vecāki darīja pāri gan viņam, gan viņa brāļiem un māsām.

28 gadus vecā Hetera Maksīna Barona un viņas 32 gadu vecais puisis Karīms Ernesto Leiva ir apsūdzēti par slepkavību un spīdzināšanu. Pašlaik viņi ir atzinuši savu vainu, taču paliek cietumā un viņiem piemērota 2 miljonu liela drošības nauda.

Entonijs nomira neilgi pēc ierašanās slimnīcā, jo viņa sirds bija apstājusies, smadzenēs bija asiņošana un galvai bija kritiski ievainojumi.

Zēnam bija apsārtušas acis, vairāki ievainojumi uz pieres, deguna, mutes, vaigiem, kakla, kājām pleciem, gurniem, muguras, dibena, vēdera un pēdām.

Atbildīgās iestādes bija saņēmušas iesniegumus par aizdomām par vardarbību pret bērniem jau kopš 2013.gada. Zēns agrāk tik aizvest no mājām, kad kādas no apsūdzībām izrādījās patiesas, taču atgriezās, kad ģimene bija apmeklējusi nepieciešamos speciālistus.

Pēc Entonija nāves pārējie bērni vecumā no nepilna gada līdz 12 gadiem ir aizvesti no mājām.
Zēna mātei draud 22 gadu cietumsods, bet viņas draugam - 32 gadi cietumā.

Viena no ziņotājiem bija Entonija tante Marija Barona, taču viņa palika nesadzirdēta.

“Entonijs ir pelnījis taisnīgumu, un mani pārējie krustbērni nav pelnījuši atgriezties pie viņas,” sieviete stāstīja CBS.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:33

Jaunākās diskusijas