No kā Meganai Mārklai nācies atteikties karalienes Elizabetes II dēļ?

tautaruna.lv, Rita Lazda 4.jūlijs 2018, 19:36
 
EMPICS Entertainment/SCANPIX
19.maijā Lielbritānijā tika svinētas Meganas Mārklas un prinča Harija kāzas. Jau neilgi pēc kāzām jaunā statusa dēļ Saseksas hercogienei nācies atteikties no šķietami ikdienišķām lietām.

Pirms neilga laika informējām, ka kopš precībām Megana Mārkla, kura nu dēvējama par Saseksas hercogieni, vairs nedrīkst ēst savus mīļākos pārtikas produktus. Kā izrādījās, tad Megana ļoti iecienījusi jūras veltes, tomēr saindēšanās riska dēļ karaliskajai ģimenei tās aizliegts lietot uzturā.

Tagad "The Sun" vēsta, ka izrādās, ka pēc kāzām Saseksas hercogiene karalienes Elizabetes II dēļ nedrīkst ģērbties gluži tā, kā, iespējams, vēlētos.

Tagad "The Sun" vēsta, ka izrādās, ka pēc kāzām Saseksas hercogiene karalienes Elizabetes II dēļ nedrīkst ģērbties gluži tā, kā, iespējams, vēlētos. Viņai izvēlas apģērbus pasteļtoņos, lai neizceltos, apmeklējot pasākumus kopā ar karalieni Elizabeti II. Tāpat karaliskās personas klātbūtnē viņai liegts vilkt apavus ar platformu. Izrādās, tie nepatīkot pašai karalienei.

Tāpat Meganai ieteikts publiko pasākumu laikā galvā likt vienkāršas cepures. Tāpat neatkarīgi no laikapstākļiem karaliskās ģimenes dāmām jāvelk miesas krāsas zeķbikses.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:03

Jaunākās diskusijas