Olainē policisti pieķer vīrieti, metot pa logu ārā narkotikas

Portāls nra.lv 5.aprīlis 2018, 20:03
 
F64
Valsts policija Olainē aizturējusi agrāk sodītu narkotiku tirgotāju, pie kura atrasti 125 grami apreibinošu vielu, aģentūru LETA informēja VP.

Policija bija saņēmusi informāciju par personu, kura Olainē nodarbojas ar narkotisko vielu tirdzniecību. Pagājušajā mēnesī Rīgas Teikas iecirkņa policisti sadarbībā ar Speciālo uzdevumu bataljona policistiem ieradās vīrieša dzīvesvietā Olainē, lai veiktu izmeklēšanas darbības.

Pēc vairākkārtēja policistu aicinājuma atvērt durvis, vīrietis, kurš tobrīd atradās dzīvoklī, nereaģēja. Līdz ar to likumsargi durvis uzlauza. Iekļūstot vīrieša dzīvoklī, policisti aizdomās turēto sastapa uz balkona, kur viņš meta pa logu iepakojumus ar narkotikām.

1987.gadā dzimušais aizdomās turētais tika aizturēts. Daļu no maisiņiem ar narkotikām viņš jau bija paspējis izmest, savukārt daļu policisti atrada dzīvoklī. Kopumā ārā uz kaimiņu balkona un vīrieša dzīvoklī policisti atrada 96 gramus metamfetamīna un 27 gramus marihuānas.

Aizturētais vīrietis jau iepriekš ir sodīts par narkotiku tirdzniecību un citiem noziegumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti.

Policijā sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu realizēšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Tiesa aizdomās turētajam piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas