Meklēšanā izsludināts vīrietis, kurš Jūrmalā ar dzīvesbiedru apzadzis sociālo māju

Portāls nra.lv 20.decembris 2017, 22:48
 
VP
Vakar, 19.decembrī, likumsargi saņēma informāciju par to, ka kādā Jūrmalas sociālajā mājā divi vīrieši kāpņu telpā demontē elektrības vadus. Par notiekošo policiju informēja sociālās mājas apsardzes dienesta darbinieks, kurš noziegumu pamanīja video novērošanas kamerā.

Notikuma vietā ieradās Jūrmalas pašvaldības policija. Viens vīrietis tika aizturēts, bet otram izdevās aizbēgt. Aizturētais tika nogādāts Valsts policijas Rīgas reģiona Jūrmalas iecirknī.

Skaidrojot notikuma apstākļus, likumsargi noskaidroja, ka abi vīrieši dzīvo iepriekšminētajā sociālajā mājā. Pirms kāda laika šo vīriešu dzīvoklim tika atslēgta elektrība, tādēļ viņi sadomājuši, ka kaut kā jāatspēlējas. Censoņas nozagtos vadus vēlējušies nodot metāllūžņu pieņemšanas punktā. Jāpiemin, ka abiem jau bija izdevies noraut aptuveni 150 metrus vadu.

Gan 1996.gadā dzimušais aizturētais, gan meklēšanā izsludinātais vīrietis, kurš dzimis 1995.gadā, jau vārākas reizes nonākuši policijas redzeslokā par zādzībām un narkotisko vielu lietošanu.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180.panta - par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Policija aplūkot vīrieša fotogrāfiju un, ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija par viņa atrašanās vietu vai cita izmeklēšanai nozīmīga informācija, zvanīt pa tālruņa numuriem 67075111 vai 110!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:22

Jaunākās diskusijas