Dēls: Tēvs nogalināja mammu un izdarīja pašnāvību anonīmas zīmītes dēļ

Portāls nra.lv 20.decembris 2017, 12:53
 
Kaspars Krafts, F64 Photo Agency
Ričarda un Sāras Pitkinu laulība ilga gandrīz 40 gadus, taču ģimenes laimi izjauca anonīma zīmīte.

Viņi bija precēti 37 gadus un audzināja četrus bērnus. Likās, ka nekas nespēj izjaukt viņu laimi, tomēr ģimenes dzīvi sabojāja viena anonīma zīmīte, kura tika atstāta pie laulāto mājas durvīm Sufolkā, Lielbritānijā, vēsta "The Sun".

Zīmītē bija rakstīts, ka Sāra krāpj vīru ar vienu no vietējiem iedzīvotājiem. Drīzumā sieviete pārcēlās dzīvot pie savas mammas, bet Ričards ieslīga depresijā.

Neilgi pirms traģēdijas vīrietis meklējis internetā informāciju par pašnāvības veidiem, bet vēlāk viņš izvēlējās nedaudz citu ceļu.

F64 Photo Agency

Traģēdijas dienā Sāra atnāca pie Ričarda ciemos, lai apspriestu dažus finanšu jautājumus. 64 gadus vecais vīrietis palūdza savu dēlu iziet no mājas, lai varētu bez lieciniekiem parunāt ar sievu.

Kad pusaudzis atgriezās, uz durvīm bija zīmīte: "Lūdzu, neejiet iekšā. Zvaniet policijai. Es atvainojos, ka jums būs jāsaskaras ar šo visu."

"Tēvs palūdza man iziet, bet viņš izskatījās ļoti labi," atminas dēls.

Ričards nespēja piedot sievu un vairākas reizes iesita viņai pa kaklu ar nazi un tad veica pašnāvību. Policijā paziņoja, ka laulātie nekad neraisīja jebkādas aizdomas un bija ļoti labsirdīgi un draudzīgi. Viņu mirstīgās atliekas tika atrastas guļamistabā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:16

Jaunākās diskusijas