Vīrietis dusmās, ka viņam neļauj diedelēt naudu, sāk spārdīt automašīnas

Portāls nra.lv 20.decembris 2017, 14:25
 
Facebook/@RigasPP
18. decembrī īsi pirms pulksten 14.00 pie Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieka, kurš apsekoja kādas Pļavnieku izglītības iestādes apkārtni, piesteidzās garāmgājējs. Vīrietis norādīja uz kādu pusmūža kungu, kurš vairākiem garāmgājējiem uzmācīgā veidā prasījis naudu.

Policists kungu apstādināja un uzsāka sarunu. No vīrieša bija jūtama alkoholam raksturīgā smaka, taču viņš spēja adekvāti atbildēt uz jautājumiem. Ar pārkāpēju veiktas pārrunas, pēc kurām viņš solīja doties mājās. Policists, sekojot kunga darbībām, ieraudzīja, ka pārsimts metrus tālāk viņš pēkšņi iesper divām stāvēšanai novietotām automašīnām. Likumsargs deva rīkojumu apstāties, taču vīrietis sāka bēgt.

Pārkāpējam uz brīdi izdevās nozust no policista redzesloka, taču viņš ātri vien tika atrasts. Vīrietis bija paslēpies zem kāda daudzdzīvokļu nama balkona. Pārkāpējs, rupji lamājoties, izlīda no balkona apakšas. Vienlaikus izsaukti autopatruļas darbinieki, kuriem aizturētais nodots.

Apskatot abas automašīnas, konstatēts, ka vienai no tām ir liela bukte labās puses durvīs.

Izsaukti Valsts policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Tāpat sazvanīta bojātās automašīnas īpašniece un informēta par notikušo

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:46

Jaunākās diskusijas