Sapīpējies un bruņots vīrietis sarīko traci, jo naktī aizliegts tirgot alkoholu

Portāls nra.lv 27.oktobris 2017, 16:07
 
Lauris Vīksne/ F64 Photo Agency
27.oktobrī neilgi pirms pulksten 1.00 Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Krišjāņa Valdemāra ielas apkaimē, kur kādā veikalā neapmierināts klients, saņemot atteikumu pārdot alkoholisko dzērienu, sarīkojis traci un pats izsaucis policiju.

Ierodoties notikuma vietā, vīrietim izskaidrots, ka ir aizliegts pēc pulksten 22.00 tirgot alkoholiskos dzērienus. No neapmierinātā klienta sajusta viegla alkoholam raksturīgā smaka. Pārrunu laikā izsaucējs nomierinājās, taču palika pie veikala. Aizdomās par vīrieša vēlmi pēc policijas aizbraukšanas konfliktu turpināt, likumsargi nolēma uzkavēties notikuma vietā un novērot veikala apkārtni.

Mirkli vēlāk vīrietis pie veikala sastapa apsargu un atkārtoti izteica neapmierinātību par alkohola tirdzniecības aizliegumu naktī. Neapmierinātais klients kļuva agresīvs un sāka apsargu apsaukāt ar cieņu aizskarošiem vārdiem. Policisti uzstājīgo kungu aizturēja un uzsāka administratīvo pārkāpuma lietvedību par sīko huligānismu.

Personas aplūkošanas laikā pie neapmierinātā klienta atrasta gāzes pistole. Ņemot vērā, ka iepriekš sajusta alkoholam raksturīgā smaka, kas liecināja par šaujamieroču nēsāšanas pārkāpumu, vīrietis nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Jāpiebilst, ka policijas iecirknī vīrietis atzinās, ka iepriekš smēķējis arī marihuānu. Pārkāpējs nogādāts Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā ekspertīžu veikšanai.

Rezultātā uzsāktas trīs administratīvā pārkāpuma lietvedības - par sīko huligānismu, ieroču nēsāšanas noteikumu pārkāpumu, kā arī par narkotisko vielu lietošanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas