Latvijā tapušas čības un krūšturis no skujām, mētelis no niedrēm un pat somiņa no ogām

Portāls nra.lv 27.oktobris 2017, 18:18
 
Publicitātes foto
Pirmo reizi “Rīgas stila pavēlnieks” raidījuma vēsturē dizaineri gatavos vienu vai vairākas lietas koptēlā, izmantojot tikai dabā atrodamus materiālus.

Jau zināms, ka dalībnieku iztēlei nav robežas, jo tiek gatavots mētelis no niedrēm, čības un krūšturis no skujām, somiņa no rudens ogām, veste no sūnām un kleita no kļavu lapām.

Šonedēļ jauno apģērbu dizaineru: Melānijas Vilkas, Laimas Jurčas, Baibas Tamanes, Ģirta Urbacāna, Anetes Avotiņas un Alda Janševska veikumu vērtēs modes eksperti: Gints Bude, Aleksandrs Pavlovs un stiliste Iveta Vecmane. Katru nedēļu dalībniekiem jāpilda kāds konkrēts uzdevumu, šoreiz radošāks kā citās reizēs. Ir atļauts izmantot jabkuru dabas materiālu, kurš šobrīd atrodams dabā.

Arī šosezon ikvienam interesentam ir iespēja vērot modes sacensības klātienē. Jau no 28. septembra katru ceturtdienu ikviens ir laipni gaidīts RīgaTV 24 studijā, Blaumaņa ielā 32, lai piedalītos raidījuma filmēšanā un pats pirmais vērtētu jaunas un neredzētas idejas talantīgu apģērbu dizaineru izpildījumā. Ieeja studijā ir bez maksas, vairāk informācijas meklē “Rīgas stila pavēlnieka” facebook lapā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas