Gan balss, gan izskats! Atrod Mārtiņa Freimaņa dubultnieku

tautaruna.lv 29.augusts 2018, 11:33
 
F64
Mārtiņam Freimanim veltītajā īpašu koncertu sērijā "Mans draugs – Mārtiņš Freimanis" piedalās arī mūziķis Gatis Mūrnieks, kas koncertā nonācis, jo viņa balss stipri līdzinās Mārtiņa balsij, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Gatis Mārtiņu nav saticis dzīvē, taču atzīst, ka ir audzis kopā ar Freimaņa dziesmām. Arī pēc koncertiem cilvēki nākuši klāt un izteikušies, ka balss ļoti atgādinot Mārtiņu.

“Pirms pāris gadiem norisinājās konkurss “Super Mikrofons”, kurā es kopā ar grupu piedalījos. Žūrijā bija arī Elita Mīlgrāve, kura pēc mūsu uzstāšanās teica: “Meklējām nākamo “Prāta Vētru”, atradām nākamo “Tumsu”!”” izteicās Gatis.

Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu

Kopumā koncertā piedalīsies 40 mūziķi, starp draugiem un cilvēkiem, kuri Freimi saukuši par draugu, koncertā piedalīsies arī mūziķi, kuriem Mārtiņu sastapt vaigā neizdevās, taču viņa daiļrade bijusi tuva.

Jāatgādina, ka 2011. gada 18. janvārī Freimanis smagas elpceļu saslimšanas dēļ tika ievietots Latvijas Infektoloģijas centrā, kur 2011. gada 27. janvārī plkst. 1.20 mira. Kā sākotnējie nāves iemesli tika minēta elpceļu saslimšana, bet vēlāk atklājās, ka Freimanis miris no vispārējas organisma intoksikācijas, kuras galvenais cēlonis bija akūts toksiskais hepatīts.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:30

Jaunākās diskusijas