Māmiņa brīdina, cik bīstami mazajai meitai beigusies jaunu apavu pielaikošana

tautaruna.lv 29.augusts 2018, 17:53
 
SCANPIX
Kāda māmiņa Anglijā pastāstījusi par to, cik smagi saslimusi viņas četrus gadus vecā meita. Tiesa, saslimšana nebūtu nekas neparasts, ja vien tas nebūtu noticis pēc tam, kad mazā dāma veikalā pielaikojusi jaunus apavus.

"The Mirror" vēsta, ka četrus gadus vecā Sjenna kopā ar mammu Džodiju nesen devusies uz lielveikalu, lai tur iegādātos jaunu apavu pāri. Meitene mērījusi vairākus apavu pārus.

Apavus, kurus mērija Sjenna, iepriekš kājās āvuši arī citi bērni.

"Parasti jaunus apavus mēram ar zeķēm kājās, tomēr šoreiz meitas kājas bijušas basas," norāda māmiņa. "Apavus, kurus mērija Sjenna, iepriekš kājās āvuši arī citi bērni."

Dienu pēc iepirkšanās lielveikalā mazajai meitenei pēkšņi kļuvis slikti. Viņa daudz raudājusi, strauji paaugstinājusies viņas ķermeņa temperatūra. Bērna māte nekavējoties meiteni nogādājusi slimnīcā, kur ārsti konstatējuši sepsi jeb asinssaindēšanos.

Tikai vēlāk ārsti paskaidrojuši, ka jauno apavu mērīšanas laikā brūcē uz Sjennas kājas iekļuvuši mikrobi, kas izraisījuši infekciju. Tā strauji attīstījusies, kā rezultātā notikusi pat asinssaindēšanās.

Par laimi strutas no infekcijas vietas iztīrītas un pēc piecām dienām meitene no slimnīcas varējusi doties mājās. Tikmēr viņas māmiņa brīdinājusi citus vecākus būt uzmanīgiem un nekad neļaut bērniem mērīt jaunus apavus ar basām kājām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas