Mēs dzīvojam vēsturiskā laikā- savām acīm vērojam krievijas sabrukumu.

V ilis Gutmanis

Tas ir kaut kas jauns no Aleksandrs78 puses. Liekās nekas liels nav noticis lai kažoku vērstu uz otru pusi.

7.jūnijs 2023, 12:37
Aleksandrs78

Patiesi, lai personām ar teksta un jēgas  izpratnes grūtībām vai dzimušiem ar prāta un sirdsapziņas smagu novirzi - pataloģiskiem kremliniem, ievietoju mūsu šī pintiķa teksta vērtējumu. 

Zemāk lasāmais lūzera tekstelis ir melīgs pēc būtības, smieklīgs pēc satura un nožēlojams, kā visu pērkamo salašnu un kangaru izmisuma spiedziens, kremļa pamesto resursu līdzekļiem beidzoties!

"Latviešiem nekas nevar mainīties, ja tie turpina dzert, būt skaudīgi, dusmoties pat uz sevi un nespēt ielaist sevī dzīvesprieku, nemīlēt bērnus un it visā vainot visus citus. Un krievi nav vainojami pie visām latviešu nelaimēm."

7.jūnijs 2023, 15:10
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78 ja jums ir problēmas ar personības dubultošanos tad gribētos jums norādīt ka neviens cits pie tā nav vainīgs tikai jūs pats. Un fakts pat to ka latvieša nacionālais ēdiens ir cits latvietis nav apstrīdams kaut vai tāpēc ka jūsu rietumus mīlošā komanda neko citu kā zākāties nemāk.

7.jūnijs 2023, 17:17
DŽA

zilais vili, mēsls, tu savu algu saņemsi. 

7.jūnijs 2023, 18:51
Andis Atvars

"78" kārtējo reizi gribēja parodēt Gobzemja rakstīto, bet neveiksmīgi paķēra citātu, kuru parodējot pats par idiotu sevi pataisa.

7.jūnijs 2023, 19:30
V ilis Gutmanis

DŽA jūsu kaķa lasti debesīs nekāps. Jā un par to smakošanu piedodat bet no jums neizturami smird.

8.jūnijs 2023, 12:34

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:31

Jaunākās diskusijas